Εφημερίδα Κοινωνική

Οι πρώτες 100 μέρες του «Δημάρχου» Ηλία Κασιδιάρη

 Breaking News

Οι πρώτες 100 μέρες του «Δημάρχου» Ηλία Κασιδιάρη
06 Μαρτίου 2014

Σε αποκλειστική συνέντευξη του υποψηφίου δημάρχου Αθήνας στην εφημερίδα «Εμπρός» περιγράφονται οι πρώτες 100 μέρες του στο Δήμο.

Ο Ηλ. Κασιδιάρης αναφέρει: «Από την πρώτη στιγμή ξεκινάμε τον λογιστικό έλεγχο στα οικονομικά του Δήμου. Τίθεται σε εφαρμογή ένα πρόγραμμα κοινωνικής αλληλεγγύης με την δημιουργία κοινωνικών παντοπωλείων και στα 7 δημοτικά διαμερίσματα. Άμεσα παρέμβαση στις εστίες ανομίας – που έχουμε ήδη καταγράψει – και πίεση προς την κεντρική εξουσία να παρέμβει άμεσα για την πάταξή τους. Λειτουργία τετραψήφιου αριθμού για καταγγελίες δημοτών και άμεση παρέμβαση των δημοτικών υπηρεσιών, όπου υπάρχουνε καταλήψεις δημοσίων κτιρίων, παραβίαση των κανόνων υγιεινής, παρεμπόριο, πορνεία και κάθε είδους παράνομη δραστηριότητα. Επανεξέταση όλων των αδειών καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος που παραχώρησε σε αλλοδαπούς η προηγούμενη δημοτική αρχή χωρίς κανένα πραγματικό έλεγχο.

Επανεκκίνηση της λειτουργίας όλων των δημοτικών υπηρεσιών, ιδίως στους τομείς της καθαριότητας και της ανακύκλωσης: ο Δήμος διαθέτει τα μέσα και το προσωπικό για να κάνει άριστα την δουλειά και δεν έχει ανάγκη από ιδιώτες εργολάβους. Στόχος μας όλες οι εργασίες να τελούνται από το προσωπικό του Δήμου και κάθε μελλοντικό έσοδο να ωφελεί τους δημότες».

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ