Εφημερίδα Κοινωνική

Δράσεις οδικής ασφάλειας στο Άλσος Περιστερίου

 Breaking News

Δράσεις οδικής ασφάλειας στο Άλσος Περιστερίου
18 Μαρτίου 2014

Το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» και ο Σύλλογος Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων (Σ.Ε.Σ.), συνδιοργανώνουν για 7η συνεχή χρονιά την Πανελλαδική Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας (16-23 Μαρτίου) με πλήθος δραστηριοτήτων σε όλη τη χώρα που φέτος τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Προεδρίας στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.

Στα πλαίσια της συνεργασίας με το Δήμο Περιστερίου, η Κινητή Μονάδα Οδικής Ασφάλειας με τους προσομοιωτές του Ι.Ο.ΑΣ. βρέθηκαν την Κυριακή 16 Μαρτίου στο Άλσος Περιστερίου (Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής).

Παιδιά, νέοι, έφηβοι και όλων των ηλικιών επισκέπτες, είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τον ειδικό εξοπλισμό προσομοίωσης που διαθέτει το ινστιτούτο και να εκπαιδευτούν σε θέματα οδικής ασφάλειας. Στη δράση παρών ήταν και ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης.

Ταυτόχρονα, υλοποιήθηκε Εθελοντική Αιμοδοσία σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Κοργιαλένειο – Μπενάκειο» Ε.Ε.Σ. στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου (σταθμός Μετρό «Ανθούπολη».

 

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ