Εφημερίδα Κοινωνική

Δ. Χατζηδάκης : Με δύναμη για το Φάληρο

 Breaking News

Δ. Χατζηδάκης : Με δύναμη για το Φάληρο
19 Μαρτίου 2014

Μήνυμα προς τους συνδημότες του με έναν παράλληλα μίνι απολογισμό των πεπραγμένων της τριετίας που πέρασε απευθύνει στους συνδημότες του ο Δήμαρχος Π. Φαλήρου κ. Δ. Χατζηδάκης. Με μία αίσθηση ελπίδας και ένα τόνο αισιοδοξίας για τα δημοτικά τεκταινόμενα ο Δήμαρχος υποστηρίζει : «Η οικονομική και κοινωνική κατάσταση στην οποία σήμερα βρίσκεται η πατρίδα μας, έχει κάνει όλους μας να χάσουμε το χαμόγελο και τη διάθεσή μας. Στο Παλαιό Φάληρο καταφέραμε η Δημοτική Αρχή και οι υπηρεσίες της να κρατήσουμε το Δήμο μας όρθιο, οικονομικά αυτάρκη, με τις δομές του λειτουργικές.

Καταφέραμε να διαθέτουμε πλεόνασμα μεγαλύτερο των 7.000.000€ σε περίοδο που οι περισσότεροι Δήμοι της χώρας δανείζονται, προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους.

Καταφέραμε με τα χαμηλότερα δημοτικά τέλη σε σχέση με τους υπόλοιπους Δήμους του Νότιου Τομέα, να καλύπτουμε όλες τις λειτουργικές δαπάνες των ανταποδοτικών υπηρεσιών Καθαριότητας, Ηλεκτροφωτισμού και Πρασίνου, χωρίς έλλειμμα.

Καταφέραμε την εξασφάλιση πόρων για την υλοποίηση μεγάλων έργων, από την Περιφέρεια Αττικής, τα Ευρωπαϊκά Προγράμματα και τις Δημόσιες Επενδύσεις, ώστε να μην επιβαρυνθεί ο Προϋπολογισμός του Δήμου μας.

Καταφέραμε να διατηρήσουμε το Δήμο μας καθαρό, σε χρονικά διαστήματα που η υπόλοιπη χώρα αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα αποκομιδής απορρημάτων, λόγω πολλών απεργιών μεγάλης διάρκειας.

Διακριθήκαμε για τη δράση μας, τόσο σε Ευρωπαϊκό όσο και σε Εθνικό επίπεδο.»

Η «ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΛΗΡΟ», του κ Χατζηδάκη δηλώνει και πάλι παρούσα στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές, ζητώντας από τους πολίτες ανεξάρτητα από πολιτικές πεποιθήσεις, την στήριξή και την ανανέωση της εμπιστοσύνης που έδειξαν όλα αυτά τα χρόνια.

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ