Εφημερίδα Κοινωνική

Ξεκινά το Εαρινό Εξάμηνο του Δημοτικού Πανεπιστημίου Περιστερίου

 Breaking News

Ξεκινά το Εαρινό Εξάμηνο του Δημοτικού Πανεπιστημίου Περιστερίου
17 Φεβρουαρίου 2014

Το Δημοτικό Ελεύθερο Πανεπιστήμιο Περιστερίου ξεκινά το Εαρινό Εξάμηνο, που θα διαρκέσει από τον Φεβρουάριο 2014 έως τον Ιούνιο 2014. Έμπειροι και έγκριτοι πανεπιστημιακοί δάσκαλοι, ερευνητές και επιστήμονες καταξιωμένοι στο χώρο της επιστήμης θα διδάξουν και θα δώσουν ενδιαφέρουσες διαλέξεις. Σε μήνυμά του, ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης τονίζει ότι: «Στον Δήμο Περιστερίου έχουμε έναν ακόμη βάσιμο λόγο να νιώθουμε υπερήφανοι.

Το Δημοτικό Ελεύθερο Πανεπιστήμιο, που άνοιξε τις πύλες του στην πόλη την αγαπημένη μας, συνεχίζει αδιάλειπτα να προσφέρει το ευεργετικό φως της ενημέρωσης, της κατάρτισης και της γνώσης σε όλους εκείνους τους συμπολίτες μας που ηθελημένα, ενσυνείδητα και τεκμηριωμένα έχουν επιλέξει να το εισαγάγουν στη ζωή τους.

Το Ακαδημαϊκό Έτος 2013-2014 βρίσκεται σε εξέλιξη και οδεύει ήδη προς την έναρξη του εαρινού εξαμήνου. Σας προσκαλούμε, λοιπόν, να το προσεγγίσετε και να δηλώσετε συμμετοχή, αν δεν το έχετε ήδη κάνει.

Φίλοι συμπολίτες, σας υπενθυμίζω πως το δικαίωμα όλων μας για την ποιοτική αναβάθμιση του επιπέδου της ζωής μας είναι αδιαπραγμάτευτο.

Το Δημοτικό Ελεύθερο Πανεπιστήμιο της πόλης, για το συγκεκριμένο και κοινό «τοις πάσι» δικαίωμα, αγωνίζεται και μοχθεί όχι μόνο να το διασφαλίσει, αλλά και να το προαγάγει. Εσείς δεν έχετε παρά, με τη δική σας παρουσία, να αποδείξετε πόσο δυνατά πιστεύετε στο δικαίωμα αυτό και πόσο είστε σε θέση να το διεκδικείτε».

 

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ