Εφημερίδα Κοινωνική

ΒΟΥΡΑΚΗΣ: Θα γίνει το έλα να δεις… με το ΤΡΑΜ και τις Μονοδρομήσεις

 Breaking News

ΒΟΥΡΑΚΗΣ: Θα γίνει το έλα να δεις… με το ΤΡΑΜ και τις Μονοδρομήσεις
10 Φεβρουαρίου 2014

Ας αντιδράσουμε πριν είναι αργά!

Το θέμα του ΤΡΑΜ και των Μονοδρομήσεων είναι στο επίκεντρο των συζητήσεων μεταξύ των Πειραιωτών. Όλοι αναρωτιούνται πόσο θα επιβαρυνθεί η καθημερινότητά τους και περιμένουν μια … «ακτίδα φωτός» για παρεμβάσεις στα τελικά σχέδια.

Σε επίπεδο δημοτικού συμβουλίου, ο ΜΟΝΟΣ που συνεχίζει να υψώνει φωνή – αντίδρασης είναι ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά Ιωσήφ Βουράκης. Τον ρωτήσαμε λοιπόν να μας πει την άποψή του. Ο Ιωσήφ Βουράκης απάντησε: η δημοτική αρχή αδιαφορώντας πλήρως για τους Πειραιώτες, συνεχίζει ακάθεκτη τις μονοδρομήσεις, χωρίς κανένα σχέδιο.

Η μελέτη που μας είχε παρουσιαστεί αφορά μόνο στους κεντρικούς δρόμους του Δήμου. Εξακολουθούν να μην ενδιαφέρονται για το τι θα σημαίνει αυτό για τον υπόλοιπο Πειραιά, ούτε τι προβλήματα θα προκληθούν στις γειτονιές του Πειραιά, ούτε αν θα εξυπηρετούνται οι πολίτες μετά την εκτέλεση του έργου, καθώς η κίνηση θα γίνει δραματική, εφόσον δεν υπάρχει πρόβλεψη ρύθμισης, που να εξυπηρετεί τις μη κεντρικές αρτηρίες. Σε ποια μελέτη αναφερόμαστε; Στην ίδια που είχε γίνει το 2004 και αφορούσε στο συγκεκριμένο έργο, επί Δημαρχίας Αγραπίδη; Αυτή δεν έχει επικαιροποιηθεί! Πώς είναι δυνατόν έργο τέτοιου βελινεκούς να έχει ολοκληρωθεί σε 15 μέρες, χωρίς να προκληθούν αμέτρητα προβλήματα; Ποια ακριβώς θα είναι η κατάσταση στις γειτονιές του Πειραιά; Υπάρχει πρόβλεψη για θέσεις στάθμευσης; Νομίζω πως ο Δήμαρχος εκτελεί έργα, απλά και μόνο για να τα οικειοποιηθεί εν όψει αυτοδιοικητών εκλογών…»

 

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ