Εφημερίδα Κοινωνική

Το Δήμαρχο Πειραιά τίμησε ο Σύλλογος Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη

 Breaking News

Το Δήμαρχο Πειραιά τίμησε ο Σύλλογος Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη
26 Φεβρουαρίου 2014

Το Δήμαρχο Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκο τίμησε ο Σύλλογος Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Πειραιά και Νήσων, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «ΘΕΟΞΕΝΙΑ» στον Πειραιά, με θέμα: «2014: Αναδιάρθρωση και νέα μέτρα για το διαβήτη. Εκπαίδευση για το διαβήτη».

Στο χαιρετισμό του, ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, τόνισε μεταξύ άλλων:

«Με αιφνιδιάσατε πολύ ευχάριστα. Θέλω εκτός από τις αυτονόητες ευχές, να πω ότι είμαι εντυπωσιασμένος θετικά με την ποιότητα και τη συμμετοχή αυτού του Συλλόγου. Ως Δήμαρχος ασφαλώς αγαπώ όλους τους δημότες, όμως τα μέλη του Συλλόγου για τον Σακχαρώδη Διαβήτη, είναι η «γλυκύτερη ομάδα». Δίνουν γλυκύτητα σε όλη την πόλη μας και τονίζουν την ανάγκη της κοινωνικής αλληλεγγύης και της συλλογικότητας.

Ο Πειραιάς με την επαναλειτουργία του Δημοτικού Θεάτρου είναι και λιμάνι πολιτισμού. Για εμάς τους Πειραιώτες, ο Πειραιάς είναι κυρίως η πόλη της ανθρωπιάς και της αλληλεγγύης και δεν θα επιτρέψουμε κανένας συνάνθρωπός μας να μην μείνει χωρίς ένα πιάτο φαγητό, χωρίς αξιοπρεπή στέγη, χωρίς γιατρό, φάρμακα, χωρίς εμβόλια τα παιδιά μας.

Θέλω να ευχηθώ, από τα βάθη της καρδιάς μου, το 2014 να είναι και για σας και για όλον τον Πειραιά και για όλη την Ελλάδα, η καλύτερη χρονιά της ζωής μας.

Να είμαστε και του χρόνου όλες και όλοι εδώ, ακόμη υγιέστεροι. Και ας ευχηθούμε όλες οι Ελληνίδες και όλοι οι Έλληνες με πρωτοπορία τον Πειραιά, το 2014 να είναι και η χρονιά που θα σηματοδοτήσει την έξοδο της πατρίδας μας από την κρίση, από τα μνημόνια και από την τρόικα. Όχι με συνθήματα, αλλά με πράξεις.

Να είστε καλά. Καλή χρονιά με υγεία, δύναμη και αισιοδοξία.»

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Πειραιά και Νήσων κα Γκόλφω Γεμιστού, εξέφρασε εκ μέρους του Δ.Σ. τις ευχαριστίες της προς τον κ. Μιχαλολιάκο, για τη συμπαράστασή του στις προσπάθειες του Συλλόγου για τους διαβητικούς.

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ