Εφημερίδα Κοινωνική

Σε αποκριάτικους ρυθμούς ο Δήμος Πειραιά

 Breaking News

Σε αποκριάτικους ρυθμούς ο Δήμος Πειραιά
19 Φεβρουαρίου 2014

Με μουσική, χορό, τραγούδι και χρώματα θα «πλημμυρίσουν» και φέτος οι αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Πειραιά, που πραγματοποιούνται με πρωτοβουλία του Δημάρχου κ. Β8ασίλη Μιχαλολιάκου, στην πλατεία Κανάρη το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου, στο πάρκο Δηλαβέρη το Σάββατο 1η Μαρτίου και στο πάρκο – πρώην στρατόπεδο Παπαδογιωργή – την Κυριακή 2 Μαρτίου. 

Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν:

- στην πλατεία Κανάρη (22 Φεβρουαρίου) στο Πασαλιμάνι, από τις 11:00, το πρωί έναν ξεχωριστό «Μουσικό Περίπατο» από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Πειραιά και πολλά φουσκωτά παιχνίδια για τα παιδιά.

- στο πάρκο Δηλαβέρη (1η Μαρτίου) από τις 12:30 το μεσημέρι, συναυλία με το συγκρότημα «WhiteNoiz», φουσκωτά παιχνίδια για τα παιδιά και πολλές εκπλήξεις.

- στο πάρκο – πρώην στρατόπεδο Παπαδογιωργή – (2 Μαρτίου) από τις 11:00 το πρωί, συναυλία από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Πειραιά και πολλά φουσκωτά παιχνίδια για τα μικρά παιδιά του Πειραιά.

Να σημειωθεί ότι σε περίπτωση κακοκαιρίας, οι εκδηλώσεις στις 22 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθούν στο Δημοτικό Κινηματογράφο «Σινεάκ», δίπλα στο δημαρχείο (πεζόδρομος Καραϊσκου) και οι εκδηλώσεις στις 1 και 2 Μαρτίου, στον πολυχώρο πολιτισμού «Κ. Κωσταράκος» (Θήρας και Μαντινείας), στα Καμίνια.

 

ΚΟΥΛΟΥΜΑ 2014 – ΠΑΡΑΛΙΑ ΦΡΕΑΤΤΥΔΑΣ

 8a

 Το παραδοσιακό πέταγμα του χαρταετού για μικρούς και μεγάλους, με λαγάνα, σαρακοστιανά και καλό κρασί, θα πραγματοποιηθεί την Καθαρά Δευτέρα, 3 Μαρτίου, στην πλαζ της Φρεαττύδας (Τερψιχόρη). Με σύνθημα : «ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ –ΚΑΘΑΡΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ, πετάμε το χαρταετό μας, δεν πετάμε τα σκουπίδια μας!», μικροί και μεγάλοι θα γιορτάσουν τα κούλουμα με παραδοσιακό γλέντι που θα ξεκινήσει από τις 12:00 το μεσημέρι με συναυλία από τους : Νίκο Αγγελόπουλο (βιολί, τραγούδι), Βιολέτα Σοβατζή (αρμόνιο) και Ανδρέα Γρηγορόπουλο (λαούτο).

Να σημειωθεί ότι σε περίπτωση κακοκαιρίας, η εκδήλωση θα γίνει στο Δημοτικό Κινηματογράφο «Σινεάκ», δίπλα στο δημαρχείο (πεζόδρομος Καραϊσκου).

 

 

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ