Εφημερίδα Κοινωνική

Σε αποκριάτικο κλίµα ο ∆ήµος Μοσχάτου-Ταύρου

 Breaking News

Σε αποκριάτικο κλίµα ο ∆ήµος Μοσχάτου-Ταύρου
04 Φεβρουαρίου 2014

Λίγο πριν µπει το τριώδιο η σχολική κοινότητα και οι φορείς της πόλης μπαίνουν σε κλίµα καρναβαλιού και ετοιμάζουν τα θέµατα µε τα οποία θα συμμετέχουν στην μεγάλη παρέλαση του ∆ήµου, την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014.

Μεγάλη είναι η διάθεση συµµετοχής στην παρέλαση από τα σχολεία του ∆ήµου αλλά και τους φορείς της πόλης στις συναντήσεις που γίνονται µε την οργανωτική επιτροπή των καρναβαλικών εκδηλώσεων. Με σατυρικά θέµατα αλλά και θεµατολογία από την κινηµατογραφική και όχι µόνο επικαιρότητα, οι οµάδες µπαίνουν σε κλίµα, δηλώνοντας µε τη συµµετοχή τους την ανάγκη µικρών και µεγάλων για διασκέδαση και ψυχαγωγία.

Η έναρξη των καρναβαλικών εκδηλώσεων στο ∆ήµο Μοσχάτου-Ταύρου θα πραγµατοποιηθεί το Σάββατο στις 8 Φεβρουαρίου από το κυνήγι του χαµένου θησαυρού, ένα πολύχρονο θεσµό για το καρναβάλι και την πόλη, στον οποίο συµµετέχουν οµάδες νέων από 14 ετών και άνω. Οι αποκριάτικες εκδηλώσεις θα λήξουν την καθαρή ∆ευτέρα, 3 Μαρτίου 2014 µε τα παραδοσιακά κούλουµα στην παραλία του Μοσχάτου και στο Πάρκο Ηρώων Ενόπλων ∆υνάµεων στον Ταύρο.

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ