Εφημερίδα Κοινωνική

ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Πειραιά

 Breaking News

ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Πειραιά
22 Φεβρουαρίου 2014

Δεν θα τους περάσει! Όλος ο Πειραιάς στο πλευρό της προέδρου Μαρίας Μενενάκου.
«Ολομέτωπη» και άδικη επίθεση δέχεται τις τελευταίες μέρες ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Πειραιά. Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στην εφημερίδα μας η πρόεδρος Μαρία Μενενάκου συντελείται μια καλά οργανωμένη «επιχείρηση» αμφισβήτησης των χωροταξικών και εδαφικών αρμοδιοτήτων του. Απώτερος στόχος, όπως καταγγέλλει η κα Μενενάκου, είναι ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Αττικής να «απορροφήσει» τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Πειραιά που σήμερα έχει στην ευθύνη του 500 περίπου μέλη στον Πειραιά και σε ολόκληρο τον νότιο τομέα.
Συγκεκριμένα, η «πλούσια» δράση του συλλόγου επεκτείνεται εντός των ορίων των Δήμων Βάρκιζας, Βουλιαγμένης, Βούλας, Γλυφάδας, Αργυρούπολης, Αλίμου, Αγ.Δημητρίου, Π.Φαλήρου, Ν.Σμύρνης, Καλλιθέας και Μοσχάτου. Πρόσχημα για όλα αυτά είναι μια δικαστική απόφαση του ΣτΕ του έτους 1999, βασισμένη στα τότε Νομαρχιακά όρια, την οποία μετονομάζει ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Αττικής αυθαίρετα σε Νόμο, «βαφτίζοντας» καθ’ υπέρβαση τους εγκατεστημένους στις συγκεκριμένες περιοχές του λεκανοπεδίου οδοντίατρους μέλη του και ζητά την ένταξή τους στα μητρώα του με προφανή οικονομικά οφέλη από συνδρομές, χορηγίες κ.α.
Είναι ξεκάθαρο και ότι η δήθεν «προσαρμογή στην νομιμότητα», όπως την αντιλαμβάνεται ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Αττικής, οδηγεί σε διάλυση του συλλόγου του Πειραιά.
Η πρόεδρος κα Μενενάκου είναι αποφασισμένη να διεκδικήσει μέχρι τέλους την υπεράσπιση του δικαίου και καλεί όλους τους φορείς της πόλης μας, τους βουλευτές και τον Δήμαρχο, να σταθούν στο πλευρό της! Να σημειωθεί ότι η καλά ενορχηστρωμένη «επιχείρηση» διάλυσης του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πειραιά ξεπερνάει τα όρια της ηθικής και συμπληρώνεται με παραποίηση δηλώσεων της προέδρου στον έντυπο και στον ηλεκτρονικό Τύπο που ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα.

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ