Εφημερίδα Κοινωνική

Πλημμύρισε από τα μέλη των ΚΑΠΗ το Κλειστό Γυμναστήριο Χολίδη στο Δήμο Αχαρνών

 Breaking News

Πλημμύρισε από τα μέλη των ΚΑΠΗ το Κλειστό Γυμναστήριο Χολίδη στο Δήμο Αχαρνών
10 Φεβρουαρίου 2014

Κυριολεκτικά ο χώρος του Γυμναστηρίου κατακλύστηκε από εκατοντάδες μέλη των ΚΑΠΗ του δήμου Αχαρνών. Ήταν μια οργάνωση που ομολογουμένως στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία. Στην εκδήλωση έκανε την παρθενική της εμφάνιση η χορωδία των μελών των ΚΑΠΗ η οποία καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο.

Στη συνέχεια η κοπή της πίτας πραγματοποιήθηκε από τον Δήμαρχο κ. Σωτήρη Ντούρο και τον Πρόεδρο της ΔΗΦΑ κ. Παναγιώτη Αναγνωστόπουλο. Και οι δύο τόνισαν την αναγκαιότητα ύπαρξης αυτών των δομών που συνιστούν τη ΔΗΦΑ καθώς στηρίζουν πολλές κοινωνικές ομάδες και ανάγκες των κατοίκων της πόλης μας.

Την εκδήλωση τίμησαν πολλά μέλη της Δημοτικής Αρχής, οι Αντιδήμαρχοι Κική Σαββίδη, Κώστας Σαββίδης, Νίκος Ξαγοράρης,, Μιχάλης Βρεττός, ο Πρόεδρος της Αρωγής Κώστας Χωριανόπουλος, o Αντιπρόεδρος της ΔΗΦΑ κ. Κορνιλάκης, ο Πρόεδρος της Β βάθμιας Επιτροπής Παιδείας κ. Γιάννης Κατσανδρής, η Πρόεδρος της Επενδυτικής κα Χριστοπούλου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Χρήστος Γκίκας, Στέλιος Ελευθεριάδης, Παναγιώτης Πολυμενέας και Υποψήφιοι Δήμαρχοι Παναγιώτης Γρηγοριάδης, Γιάννης Κασσαβός, Θανάσης Κατσιγιάννης και Οδυσσέας Καμπόλης.

axarnes2

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ