Εφημερίδα Κοινωνική

O Γ. Σγουρός στο Μαρκόπουλο

 Breaking News

O Γ. Σγουρός στο Μαρκόπουλο
04 Φεβρουαρίου 2014

Το σπουδαιότερο έργο υποδομής του Δήμου Μαρκοπούλου επισκέφθηκε την Πέμπτη ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός, συνοδευόμενος από το Δήμαρχο, Σωτήρη Μεθενίτη και την Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής, Χρ. Κισκήρα. Πρόκειται για το έργο της Αναβάθμισης των Εγκαταστάσεων Επεξεργασίας Λυμάτων του Δήμου, με προϋπολογισμό περίπου 4 εκατομμύρια Ευρώ και χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ.

Ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου, Σωτήρης Μεθενίτης, αφού ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη Αττικής για όλη τη βοήθεια και τις ενέργειες που έκανε για να «τρέξουν» τα έργα στο Δήμο του τόνισε: «Χωρίς την οικονομική και ηθική συμπαράσταση από την Περιφέρεια Αττικής τα έργα αυτά δεν θα μπορούσαν να γίνουν στην περιοχή μας. Είναι δεδομένη η στήριξή μας στον Περιφερειάρχη Αττικής, Γιάννη Σγουρό. Η Αυτοδιοίκηση δεν νοείται να έχει κομματικές σημαίες».

Ο Περιφερειάρχης Αττικής, αφού ανταπέδωσε στο Δήμαρχο τα θετικά σχόλια πρόσθεσε: «Οι Κινέζοι λένε μια εικόνα χίλιες λέξεις. Στην περίπτωσή μας εδώ σήμερα πρέπει να πούμε ένα έργο χίλιες λέξεις. Οι εγκαταστάσεις του Βιολογικού Καθαρισμού είναι εξαιρετικές. Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό έργο για την περιοχή. Με την ολοκλήρωσή του το 2015 θα εξυπηρετηθούν 80.000 κάτοικοι και θα καταργηθούν περίπου 50.000 βόθροι. Πήραμε το ΕΣΠΑ από το 14% στην απορρόφηση και το πήγαμε στο 77%».

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ