Εφημερίδα Κοινωνική

Μόνιμο πρόβλημα τα «παρκαρισμένα» καρότσια στην Ζωσιμάδων

 Breaking News

Μόνιμο πρόβλημα τα «παρκαρισμένα» καρότσια στην Ζωσιμάδων
16 Φεβρουαρίου 2014

Μόνιμο πρόβλημα φαίνεται πως υπάρχει στην οδό Ζωσιμάδων 12 στο κέντρο του Πειραιά.

Συχνά πυκνά στην εφημερίδα μας, γινόμαστε δέκτες παραπόνων από κατοίκους της περιοχής, για την συγκεκριμένη πολυκατοικία.
Η εξώπορτα της πολυκατοικίας είναι μόνιμα ανοιχτή, χωρίς μάλιστα τζάμια, παρά μόνο με ένα νάυλον. Αρκετός κόσμος μπαινοβγαίνει (σύμφωνα με καταγγελίες περιοίκων οι περισσότεροι είναι αλλοδαποί) και κανείς δεν γνωρίζει ποιοί και πόσοι μένουν μόνιμα στην πολυκατοικία.
Το σοβαρότερο της υπόθεσης είναι τα «παρκαρισμένα» καρότσια με παλαιά πράγματα, τα οποία κάθε μέρα ασφαλίζονται με αλυσίδες στην κολώνα του πεζοδρομίου και αποτελούν εστία μόλυνσης, καταλαμβάνοντας μέρος του οδοστρώματος και του πεζοδρομίου.
Μήπως θα πρέπει η Αστυνομική Δ/νση Πειραιά να κάνει μια έρευνα επ” αυτού;
DSC09992

Η εφημερίδα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ είχε προβάλλει ξανά το θέμα με ρεπορτάζ τον Αύγουστο του 2013, μετά από παρατηρήσεις και οχλήσεις για τη συγκεκριμένη διεύθυνση κατοικίας από κατοίκους της οδού Ζωσιμάδων.

Πολυκατοικία «στέκι» στην οδό Ζωσιμαδών

Υπάρχει μία μικρή πολυκατοικία (οδός Ζωσιμάδων 12 στον Πειραιά) όπου μάλλον έχει καταληφθεί, από το υπόγειό της έως τον 2ο όροφο από άγνωστο αριθμό ατόμων, όπου η εξώπορτα της, στην οδό Ζωσιμάδων 12 στον Πειραιά, είναι μόνιμα ανοικτή και με σπασμένα τζάμια. Βρίσκεται σχεδόν απέναντι από την ΚΟΔΕΠ. Μήπως ήταν φρόνιμο η υπηρεσία του Δήμου να επέμβει ή κάποια υπηρεσία της Αντιπεριφέρειας Πειραιά ή ακόμη και η Αστυνομική Δ/νση Πειραιά για τους διαμένοντες σ’ αυτήν;
steki2   steki1
sel.5

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ