Εφημερίδα Κοινωνική

Λαμπρή εκδήλωση στον Πειραϊκό Σύνδεσμο, με πλήθος κόσμου!

 Breaking News

Λαμπρή εκδήλωση στον Πειραϊκό Σύνδεσμο, με πλήθος κόσμου!
24 Φεβρουαρίου 2014

Τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου, στην κατάμεστη αίθουσα «Βαρώνου Κίμωνος Ράλλη» του Πειραϊκού Συνδέσμου, η Πρόεδρος κα Μαίρη Σορώτου-Τσανάκη και το Διοικητικό Συμβούλιο, υποδέχτηκαν και καλωσόρισαν τα Μέλη, την Ένωση Φίλων Τμήματος Σωματικής Αγωγής, τους προπονητές, τους αθλητές όλων των τμημάτων, τους φίλους και τους γονείς του Συνδέσμου, για να εορτάσουν όλοι μαζί τον ερχομό του 2014, με την κοπή της καθιερωμένης Βασιλόπιτας.

Η τελετή ξεκίνησε από την Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Πειραιά, με τον εξαίρετο μαέστρο και τα εκλεκτά μέλη της, η οποία απέδωσε μουσικές συνθέσεις και έκλεισε η χορευτική ομάδα του Συνδέσμου Κρητών «Η Ομόνοια».

Κατά τη διάρκεια της τελετής πραγματοποιήθηκαν ειδικές βραβεύσεις σε μέλη (Δημήτριο Πιστικό και Αμαλία Λεοντακιανάκου), παλαιούς προπονητές (Κώστα Σορώτο, Κώστα Αναστασάτο και Θανάση Μαργαρίτη), παλαιούς αθλητές και αθλήτριες του Πειραϊκού Συνδέσμου (Γιώργο Θεοδώρου, Γιάννη Νικολάου, Σοφία Αθανασίου, Διονυσία Αντωνακοπούλου), για την ανεκτίμητη προσφορά τους στο Σύνδεσμο, το διεθνή διαιτητή Βόλλεϋ κο Κων/νο Μαργαρίτη και τους θρύλους του Μπάσκετ Αλέκο Σπανουδάκη και Γιάννη Σπανουδάκη.

Στην εορταστική αυτή εκδήλωση παρέστησαν: ο Μητροπολίτης Πειραιώς και Νέου Φαλήρου κ.κ. Σεραφείμ, ο οποίος ευλόγησε την Πίττα και απηύθυνε χαιρετισμό με ανθρώπινα μηνύματα για αγάπη, αλληλεγγύη και κυρίως ειρήνη για όλο τον κόσμο, και τόνισε «όταν μιλάμε για ναό πολιτισμού, αναφερόμενοι στον Πειραϊκό Σύνδεσμο, πρέπει να τον θεωρούμε ότι είναι η Αγία Τράπεζα του Ναού», ο Αντιπρόεδρος της Βουλής κος Ιωάννης Τραγάκης, οι Βουλευτές κ.κ. Αναστάσιος Νεράντζης, Κων/νος Κατσαφάδος, Παναγιώτης Μελάς, Μαρία Ρεπούση, ο Διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του Υπουργού Παιδείας & Θρησκευμάτων κος Βασίλειος Κυριαζής, ο αναπληρωτής Δημάρχου Πειραιά κος Αναστάσιος Κάρλες, ο Επίτιμος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά κος Παναγιώτης Κουβάτσος, ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά κος Ιωσήφ Βουράκης και η Δημοτική Σύμβουλος Πειραιά κα Ζωή Ρουσσου.

Επίσης παρέστησαν οι Πρόεδροι και εκπρόσωποι όλων των φορέων της πόλης του Πειραιά.

 

 

 

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ