Εφημερίδα Κοινωνική

ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ : Εκδήλωση της δημοτικής παράταξης «Πάμε αλλιώς»

 Breaking News

ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ : Εκδήλωση της δημοτικής παράταξης «Πάμε αλλιώς»
04 Φεβρουαρίου 2014

Η Ανοιχτή Δημοτική Κίνηση Κορυδαλλού «Πάμε Αλλιώς» με υποψήφια Δήμαρχο την Καίτη Κυλάκου σας καλεί την Πέμπτη , 6 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 19μμ, στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Κορυδαλλού, Αίθουσα «Πλειάδες» (Γρ. Λαμπράκη & Καρυταίνης , Κορυδαλλός 3ος όρ.)

Θα παρουσιαστεί η Διακήρυξη του «Πάμε Αλλιώς».

Συστρατεύονται-Συμπαρατάσσονται με την Δημοτική Κίνηση

-ο Αποστόλης Συρίγος, επικεφαλής της Δημοκρατικής Ενότητας το 2002 και το 2006 και πρώην πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου την δημοτική περίοδο 1982 μέχρι 1990

-ο Ηλίας Κρούπης , δημοτικός σύμβουλος με την δημοτική κίνηση «Κορυδαλλός 16χρονη πόλη»

-Ο ιδρυτικός πυρήνας και κορμός της δημοτικής κίνησης «Κορυδαλλός 16χρονη πόλη» και το σύνολο των στελεχών που πλαισίωσαν την κίνηση

Λίγο πριν τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαϊου 2014 η Ανοιχτή Δημοτική Κίνηση «Πάμε Αλλιώς» με υποψήφια Δήμαρχο την Καίτη Κυλάκου βρίσκεται σε θέση μάχης για να ανταποκριθεί στις αυξημένες προσδοκίες όλων αυτών που αντιστέκονται, διεκδικούν και οραματίζονται μια ζωή με αξιοπρέπεια, αλληλεγγύη, δικαιώματα και δημοκρατία . Όλων αυτών που καθημερινά παντού και εδώ στον Κορυδαλλό κάνουν δική τους υπόθεση την ανατροπή των μνημονίων, των πολιτικών και των φορέων τους σε κεντρικό και τοπικό επίπεδο. «Για να επιστρέψει μετά από είκοσι χρόνια η Αριστερά στο Δήμο», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της δημοτικής κίνησης.

Το «Πάμε Αλλιώς», ως αριστερή, ριζοσπαστική και οικολογική δημοτική κίνηση, μέσα από πολυετή δράση, με παρουσία και συνέπεια στην κοινωνία και το Δημοτικό συμβούλιο Κορυδαλλού, συναντήθηκε με κινήσεις ενεργών πολιτών, που δεν υπακούουν στις σκοπιμότητες της τοπικής διαπλοκής, που προτάσσουν το αίτημα της διάσωσης των ελεύθερων χώρων, που αντιτάσσονται στο δήμο – επιχείρηση, ενώ ταυτοχρόνως αντιμετωπίζουν την αυτοδιοίκηση όχι ως έναν κομματικό – κρατικό ιμάντα εξουσίας, αλλά ως ένα πεδίο έκφρασης της λαϊκής ενότητας, συμμετοχής του πολίτη, ως έναν θεσμό που ζωογονείται από τα κάτω.

Μπαίνοντας στη τελική ευθεία για τις δημοτικές εκλογές του Μαΐου του 2014, η Ανοιχτή Δημοτική Κίνηση «Πάμε Αλλιώς» διευρύνεται και συναντιέται με αριστερές ζωντανές αυτοδιοικητικές και πολιτικές δυνάμεις της πόλης από τον παραδοσιακό χώρο της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης. Με συλλογικότητες και πρόσωπα που έχουν καταθέσει το μεράκι τους και την ανιδιοτέλεια τους στα δημοτικά πράγματα του Κορυδαλλού τα τελευταία χρόνια.

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ