Εφημερίδα Κοινωνική

«ΚΑΥΣΤΙΚΟΣ» Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ από τον Πειραιά

 Breaking News

«ΚΑΥΣΤΙΚΟΣ» Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ από τον Πειραιά
18 Φεβρουαρίου 2014

Δριμεία επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ έκανε κατά την ομιλία του στον Πειραιά ο Γ.Γ. της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, με φόντο τις αυτόδιοικητικές και τις ευρωεκλογές.

«Τα παλικάρια του ΣΥΡΙΖΑ που με περισσή αμετροέπεια λένε ότι θα βάλουν τους ψηφοφόρους τους να ψηφίσουν «μονοκούκι στο β΄ γύρο να κοιτάξουν καλύτερα να βάλουν τα στελέχη τους, την κοινοβουλευτική τους ομάδα και τα μέλη της ΚΕ τους να υλοποιούν «μονοκούκι» τις δικές τους αποφάσεις κι ας αφήσουν τα εκατομμύρια ψηφοφόρων! Δεν είναι απλά αμετροέπεια, είναι κάτι χειρότερο» ανέφερε ο κ. Κουτσούμπας.

Υποστήριξε παράλληλα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ εφαρμόζει στην πράξη το μνημόνιο καθώς, όπως τόνισε, ως διοίκηση δήμων και σωματείων «εκεί που ήδη έχει αναλάβει ρόλο διαχειριστή» ανέχεται την υποχρηματοδότηση των δήμων, τις μειώσεις μισθών και αποδοχών.

Όπως ανέφερε, το ΚΚΕ είναι εγγύηση για να αντιμετωπιστεί η ναζιστική Χρυσή Αυγή και πρόσθεσε ότι «οι ναζιστές, φασίστες πρέπει να πάρουν το μάθημά τους από το λαό από τον α΄ γύρο, όπου τολμήσουν και κατεβάσουν υποψήφιους».


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ