Εφημερίδα Κοινωνική

ΥΠΟΜΟΝΗ ,θα ξεπεραστούν οι δυσκολίες με τις ΜΟΝΟΔΡΟΜΗΣΕΙΣ

 Breaking News

ΥΠΟΜΟΝΗ ,θα ξεπεραστούν οι δυσκολίες με τις ΜΟΝΟΔΡΟΜΗΣΕΙΣ
27 Φεβρουαρίου 2014

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς, με την ευκαιρία εφαρμογής των κυκλοφοριακών αλλαγών και μονοδρομήσεων στον Πειραιά, που αποτελούν όντως μια κορυφαία κυκλοφοριακή παρέμβαση, επικροτεί τις υφιστάμενες αλλαγές, οι οποίες θα εξυπηρετήσουν τις σύγχρονες κυκλοφοριακές ανάγκες και θα συμβάλλουν στην αποσυμφόρηση του κυκλοφοριακού προβλήματος. O πρόεδρος Γ. Ζησιμάτος τονίζει:

«Η νέα εικόνα της Ευρωπαϊκής πόλης-Λιμάνι, που θα συνδέεται απρόσκοπτα και με πολλά και διαφορετικά μέσα, με προάστια, συνοικίες και το κέντρο της Αθήνας, θα πρέπει οπωσδήποτε να συμπληρωθεί με την δημιουργία χώρων στάθμευσης με σχετικές διαδικασίες, οι οποίες έχουν επικίνδυνα καθυστερήσει.

Ο ολοκληρωμένος σχεδιασμός, συνδυαστικά με την εφαρμογή ενός επιτυχημένου σχεδίου ελεγχόμενης στάθμευσης, που θα μπορεί να μειώσει το πρόβλημα, θα καλύψει σε μεγάλο βαθμό τις αυξημένες ανάγκες της πόλης μας και την εύρυθμη λειτουργία της αγοράς.

Οι πρώτες μέρες εφαρμογής αλλαγών τέτοιου εύρους, επιφέρουν δυσκολίες, που όμως θέλουμε να ελπίζουμε ότι σύντομα θα ξεπεραστούν.

Θεωρούμε ότι ο Πειραιάς μπορεί να εξελιχθεί σε μια «έξυπνη πόλη» και να ανταποκριθεί με επάρκεια στις νέες προκλήσεις».

 Πάντως, η ταλαιπωρία των πολιτών συνεχίζεται. Τα οχήματα κάνουν κύκλους, οι πολίτες αναζητούν τις στάσεις λεωφορείων, οι κάτοικοι της Καστέλλας δηλώνουν αποκλεισμένοι, οι γειτονιές γέμισαν παρκαρισμένα αυτοκίνητα ενώ ένα τροχαίο που έγινε την Τρίτη επί των οδών Τσαμαδού και Πραξιτέλους «μπλόκαρε» 9 λεωφορειακές γραμμές!


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ