Εφημερίδα Κοινωνική

Η Σπυριδούλα Πατήλα μιλά αποκλειστικά στο koinoniki.gr – «Θέλω να προσφέρω ουσιαστικά στην πόλη μου.»

 Breaking News

Η Σπυριδούλα Πατήλα μιλά αποκλειστικά στο koinoniki.gr – «Θέλω να προσφέρω ουσιαστικά στην πόλη μου.»
17 Φεβρουαρίου 2014

ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΠΑΤΗΛΑ:
«Θέλω να προσφέρω ουσιαστικά στην πόλη μου.»

575520_3774005909727_286214842_nΔημοτική σύμβουλος στο δήμο Φυλής – Αχαρνών, π. πρόεδρος της ομάδας του Ζεφυρίου, η Σπυριδούλα Πατήλα μας ανοίγει τα χαρτιά της, σε μια σύντομη συνέντευξη που είχαμε χθες στο γήπεδο του Αχαρναϊκού, παρέα με τις καλές τις φίλες, όπου και την συναντάμε… κάθε Κυριακή.

Η Σπυριδούλα ( Ρούλα για εμάς) είναι σίγουρο πως θα ζητήσει ξανά την ψήφο των συμπολιτών της και φυσικά θα βγει… δαγκωτό! Γυναίκα δυναμική αφού δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί της αλλά και άκρως εντυπωσιακή. Δεν προκαλεί τα media αλλά κατά εντυπωσιακό τρόπο τα έλκει…!

 

Ρούλα, πολλοί με ρωτάνε αν θα ξανακατέβεις για δημοτικός σύμβουλος ή έχεις άλλες προτάσεις και σχέδια;

Θα είναι η δεύτερη φορά που κατεβαίνω ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος του Δήμου Φυλής – Αχαρνών. Μεγάλωσα και αγάπησα την πόλη μου, άρα θα προσπαθήσω να βοηθήσω όσο μπορώ για άλλη μια φορά, εκτός απροόπτου, από την θέση του δημοτικού συμβούλου.

Σε ενοχλεί που κάποιοι ασχολούνται μόνο με το lifestyle σου, σου έχει δημιουργήσει πρόβλημα στις ασχολίες σου με τον δήμο;

Απόστολε, με ξέρεις πολλά χρόνια. Το ίδιο και οι περισσότεροι ψηφοφόροι μου. Κατέβηκα για δημοτικός σύμβουλος και θα ξανακατέβω, γιατί θέλω να προσφέρω στην πόλη μου. Ουσιαστική προσφορά. Το έχω αποδείξει πιστεύω. Δεν μπορώ να παρακολουθώ τις εξελίξεις και τα προβλήματα των δημοτών και του δήμου μας ως απλός θεατής. Έχω την θέληση και ικανότητα να συμβάλω ενεργά στην πόλη που αγαπώ.

Δηλαδή η Σπυριδούλα Πατήλα, θα είναι για άλλη μια φορά, ακόμα μια καυτή παρουσία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης;

Είμαι δημοτική σύμβουλος και πιστεύω δεν υπάρχει τίποτε πιο δυνατό, πιο όμορφο από το αίσθημα επιτυχίας μιας σοβαρής προσπάθειας. Είμαστε νέοι άνθρωποι, με διαφορετικό τρόπο σκέψης και νοοτροπίας. Ευτυχώς!

Για το ποδόσφαιρο, δεν σε ρωτάω γιατί ξέρουμε την… αρρώστια σου με την στρογγυλή θεά!

(Γέλια!!) Το ποδόσφαιρο είναι η λατρεία μου. Είναι το μαγικό φίλτρο που μας κάνει να ξεχνάμε τα προβλήματα και τις σκοτούρες μας. ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΙΑ!!!

 

Συνέντευξη στο koinoniki.gr και στον Απόστολο Καραμπερόπουλο

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ