Εφημερίδα Κοινωνική

Γίνε και εσύ αιμοδότης στην εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Καισαριανής

 Breaking News

Γίνε και εσύ αιμοδότης στην εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Καισαριανής
07 Φεβρουαρίου 2014

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Καισαριανής συνδιοργανώνει με το ΕΠΑΣ και το ΕΠΑΛ Καισαριανής την 36η Εθελοντική Αιμοδοσία την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014 από 9.00 έως 13:00 στο χώρο του ΕΠΑ.Λ. ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ στην οδό Ηρώς Κωνσταντοπούλου 2.

Το πρόγραμμα της διοργάνωσης των εθελοντικών αιμοδοσιών γίνεται σε συνεργασία με το τμήμα Αιμοδοσίας του Περιφερειακού Γενικού Νοσοκομείου “Γεώργιος Γεννηματάς” και τη σημαντική συνδρομή των μαθητών του 1ου ΕΠΑ.Λ , του 1ου ΕΠΑ.Σ, των εργαζομένων του Δήμου Καισαριανής, καθώς επίσης και πολλών κατοίκων της πόλης.

Οι αιμοδοσίες που οργάνωσε ο Δήμος προσέφεραν το προηγούμενο έτος πάνω από 145 μονάδες αίμα σε συνδημότες που τους παρουσιάστηκε κάποιο έκτακτο περιστατικό, βοηθώντας τους αποφασιστικά και σε πολλές περιπτώσεις σώζοντας την ίδια τους τη ζωή. Από την Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου μπορούν να παίρνουν αίμα οι αιμοδότες και οι συγγενείς τους μέχρι πρώτο βαθμού συγγένειας, όλοι οι δημότες που έπαθαν κάποιο έκτακτο περιστατικό και τα παιδιά του Δήμου που πάσχουν από Μεσογειακή αναιμία.

Ο Δήμος δεν μπορεί να δώσει αίμα σε προγραμματισμένες εγχειρήσεις γιατί αυτό απαγορεύεται από το Νόμο, εκτός αν ο εγχειριζόμενος είναι αιμοδότης ή συγγενής μέχρι πρώτο βαθμού συγγένειας αιμοδότη του Δήμου.


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ