Εφημερίδα Κοινωνική

Επιστημονική Ημερίδα με θέμα: «Προτάσεις για τη Σχολική Φυσική Αγωγή του 21ου αιώνα» στον Δήμο Ιλίου

 Breaking News

Επιστημονική Ημερίδα με θέμα: «Προτάσεις για τη Σχολική Φυσική Αγωγή του 21ου αιώνα» στον Δήμο Ιλίου
05 Φεβρουαρίου 2014

Αποδεικνύοντας έμπρακτα, το ενδιαφέρον του για τον αθλητισμό ο Δήμος Ιλίου σε συνεργασία με το Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών και τον πρόεδρό του Χρυσό Ολυμπιονίκη κ. Δημοσθένη Ταμπάκο, πραγματοποίησε μια σημαντική επιστημονική ημερίδα, την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014, στο Δημαρχείο Ιλίου, με θέμα «Προτάσεις για τη Σχολική Φυσική Αγωγή του 21ου αιώνα».

Με τις εξαιρετικές εισηγήσεις των εξειδικευμένων καθηγητών κας Ολύβιας Δόντη PhD Λέκτορα ΤΕΦΑΑ Αθηνών, κας Ξένιας Αργειτάκη PgD Λέκτορα ΤΕΦΑΑ Αθηνών, κ. Κωνσταντίνου Τσοβόλα MD, PhD Καρδιολόγου, κ. Δημήτριου Βουδούρη, Καθηγητή Φυσικής Αγωγής, HND in Dietetics, κ. Νικόλαου Γρίβα PhD Λέκτορα ΤΕΦΑΑ Αθηνών, στην κατάμεστη αίθουσα του Δημαρχείου, κατατέθηκαν σημαντικές προτάσεις για τη Σχολική Φυσική Αγωγή του 21ου αιώνα, σε μια προσπάθεια να αναδειχθεί η αναγκαιότητα ενίσχυσής της στην εκπαιδευτική πραγματικότητα.

Ο Δήμαρχος Ιλίου κ. Νίκος Ζενέτος κατά το σύντομο χαιρετισμό του σημείωσε τα σημαντικά βήματα προόδου που έχει πραγματοποιήσει ο Δήμος Ιλίου τα τελευταία χρόνια στην ανάδειξη του αθλητισμού ως τρόπο ζωής, που προσφέρει διέξοδο από την καθημερινότητα σε όλους τους πολίτες, ενώ παράλληλα τόνισε το έργο των Αθλητικών Συλλόγων και Σωματείων που δραστηριοποιούνται στην πόλη, δίνοντας πολύτιμες διεξόδους δημιουργικής συμμετοχής στη νεολαία.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Ιλίου τίμησε τον Χρυσό Ολυμπιονίκη κ. Δημοσθένη Ταμπάκο για τη μεγάλη του προσφορά στον Αθλητισμό και στην πατρίδα μας.

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ