Εφημερίδα Κοινωνική

Έπεσε ξύλο στη συνεδρίαση των γιατρών της ΝΔ

 Breaking News

Έπεσε ξύλο στη συνεδρίαση των γιατρών της ΝΔ
08 Φεβρουαρίου 2014

Σκηνές …Φαρ Ουέστ εκτυλίχθηκαν στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ στη Λεωφόρο Συγγρού.

Όπως μεταδίδει το iatropedia.com, η Ειδική Κομματική Οργάνωση των Ιατρών της ΝΔ συνεδρίασε έπειτα από πρόσκληση του Γραμματέα Στάθη Τσούκαλου προκειμένου να συζητηθούν οι αλλαγές που προωθεί το νομοσχέδιο Άδωνι για το ΠΕΔΥ και κατέληξε με τους γιατρούς να μετρούν τις πληγές τους και να υποβάλλουν αλληλομηνύσεις.

Τα όσα διαδραματίσθηκαν έφτασαν μέχρι το Μαξίμου και σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκεια του στον υπουργό υγείας καθώς δεν επιθυμεί τα ”γαλάζια παιδιά” να σφάζονται για το νομοσχέδιο το οποίο υλοποιεί η δικοματική κυβέρνηση.

Να σημειωθεί ότι στη γενική συνέλευση παρεβρέθη και η πρόεδρος του Ιατρικού συλλόγου Πειραιά Βαρβάρα Ανεμοδουρά μαζί με άλλα 20 μέλη της αντίστοιχης κομματικής οργάνωσης του πρώτου λιμανιού της χώρας.

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το iatropedia.gr, όλα ξεκίνησαν όταν η κ.Ανεμουδουρά εγκάλεσε τον πρόεδρο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Μιχάλη Βλασταράκο ότι δεν έδωσε τον αγώνα που όφειλε να δώσει ώστε να προασπίσει τα αιτήματα των ιατρών του ΕΟΠΥΥ (πρώην ΙΚΑ) που τώρα βρίσκονται μπροστά στην απόλυση.

Ο κ.Βλασταράκος απέρριψε μετά βδελυγμίας τις κατηγορίες και ανταπάντησε σε αντίστοιχα εκνυερισμένο ύφος ότι η κ.Ανεμοδουρά δεν δικαιούται να ομιλεί τη στιγμή που ο σύζυγός της συμμετείχε στο παρελθόν σε διάφορες επιτροπές του ΙΚΑ αλλά και στην επιτροπή Θεοδωράκη (Task Force) για τις αλλαγές στον ΕΟΠΥΥ.

Εκείνη τη στιγμή οι κατηγορίες Βλασταράκου προκάλεσαν έντονο εκνευρισμό στην κ.Ανεμοδουρά η οποία βγήκε εκτός εαυτού. Αποτέλεσμα ήταν να έρθουν σε σωματική επαφή και η κ.Ανεμοδουρά να προσκρούσει στον παρακείμενο τοίχο και να χάσει τις αισθήσεις της.

Σύμφωνα με μαρτυρίες άλλων παρευρισκομένων η κ.Ανεμοδουρά μπερδεύτηκε στα καλώδια που υπήρχαν στο χώρο με αποτέλεσμα να πέσει. Εκλήθη επειγόντως ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο Τζάνειο όπου και νοσηλεύτηκε.

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ