Εφημερίδα Κοινωνική

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ 44η ΕΚΔΗΛΩΣΗ «ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗΣ» ΤΗΣ Π.Ε.Φ.Ο

 Breaking News

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ 44η ΕΚΔΗΛΩΣΗ  «ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗΣ» ΤΗΣ Π.Ε.Φ.Ο
25 Φεβρουαρίου 2014

*Του Σταύρου Πραβή

Στο «Σινε Παράδεισος» του Δήμου Κορυδαλλού πραγματοποιήθηκε στις 23 Φεβρουαρίου το 44ο Πρόγραμμα «Ολυμπιακή Αγάπη και Ευγνωμοσύνη» της Πανελλήνιας Ένωσης Φίλων Ολυμπιακού (Κοινωφελούς Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου) , που επί 51 χρόνια προσφέρει στους κοινωνικό , μορφωτικό , εθνικό, ανθρωπιστικό και άψογα φίλαθλο τομείς , χωρίς επιβάρυνση του ταμείου του Θρύλου έστω και κατά μία δραχμή (δραστηριότητα που «κάλυψαν» με απεσταλμένους τους το B.B.C , η I.TV Λονδίνου , το « Channel 2» , το «Soccer» και δεκάδες ραδιοφωνικοί σταθμοί , εφημερίδες και περιοδικά).

Μετά από προλόγους του στρατηγού εν αποστρατεία Μιχαήλ Πραβή και δικηγόρου Νικόλαου Μπαρμπή και ύστερα βέβαια από τις εντυπωσιακές «παρουσίες» του Χορευτικού αλλά και του Χορωδιακού συγκροτημάτος της Π.Ε. Εφεσίων, τιμήθηκαν για την προσφορά τους στην Π.Ε.Φ.Ο. Στην συνέχεια ακολούθησε η συγκλονιστική ομιλία του ιδρυτή και έκτοτε Προέδρου της Π.Ε.Φ.Ο κ. Κώστα Ν. Μπαρμπή (τ. Παν. Καθηγητή και μέλους 16 Διοικήσεων του Θρύλου) . Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος χορηγήθηκαν χρηματικές υποτροφίες σε αριστούχους μαθητές , μαθήτριες και φοιτήτριες. Ο αριθμός των υποτροφιών που έχει δώσει η Π.Ε.Φ.Ο τα 51 χρόνια παρουσίας της φτάνει στις 585 μέχρι σήμερα. Επίσης απονεμήθηκαν Κύπελλά στους: Προέδρους της ΚΑΕ Ολυμπιακός κ. Παναγιώτη Και Γιώργο Αγγελόπουλους, δημάρχους Κορυδαλλού και Αγ. Ιωάννη Ρέντη – Νικαίας (Γ. Κασιμάτη , Γ. Ιωακειμίδη), στους χορηγούς «μερικών υποτοφιών» Δημ. Κωνσταντινίδη, Γ. Πολυκανδριώτη, Φώτη Μπαμπάνη, Π. Μπενετάτο και Π.Ε.Φ.Ο Κερκύρας , Ερυθρ. Αμαζόνων , Γυναικών Ν. Κορινθίας , Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών , Άσπρων Χωμάτων, Πύλου, στους αρωγούς του έργου της Π.Ε.Φ.Ο Έν. Μικρασ. «Μαγνησία», Ηλία Μπογιόκα, Ηλ. Κοσμίδη , Οίκο Τεχνών Ανδριώτου , Γ. Λουρίδα, στον αειθαλή Τάκη Βεντίκο , στους Καλλιτέχνες Κώστα Πρέκα , Μαν. Δεστούνη, Δήμ. Σταμπουλίδου, Τάσο Κατοπόδη, Χάρη Παπαδόπουλο , Γιάννη Παππά και στου δημοσιογράφους Στ. Καραμπερόπουλο, Ν. Καρελλά, Κ. Καραπαπά και Στ. Βρανά.

Επίσης τιμήθηκαν τα μέλη του Δ.Σ του Συνδέσμου Βετεράνων Ποδ. Ολυμπιακού Γ. Δαρίβας , Γ. Γκαϊτατζής, Θ. Αγγελής, Μ. Στεφανάκος, Α. Γλύκας ,Σ. Καβέζος , Α. Τζανετουλάκος , Χρ. Καλτσας, Ν. Μαριόλης , Γ. Κωττάκης, Αλ. Κτενάς , Γ. Λάλας, Κ. Αρζένης και οι συνεργαζόμενοι ιατροί Ν. Φαρμάκης, Π. Παϊζος, ενώ περγαμηνές δόθηκαν στους Αντ. Μπαλαμπάνο , Γ. Σπινθουράκη , Ιω. Και Δ. Εμμανουήλ , Ιω. Θωμόπουλοκαι στους μικρούς Μάξ. Καραπαπά και Βασιλική Κατοπόδη. Επίσης , κύπελλα πρόσφεραν οι Χρ. Φίλος (τυφλός , Α’ Αντιπρ.), Εμμ. Στρατουδάκης, Βασ. Παππάς και τέσσαρα ο Πρόεδρος της Π.Ε.Φ.Ο Σίφνου κ. Γιάννης Καλογήρου.

Ο Κώστας Καραπαπάς πρόσφερε τιμητική πλακέτα , εκ μέρους της ΠΑΕ Ολυμπιακός ,στον Κωνσταντίνο Μπαρμπή η οποία και έγραφε: «Στον ιεραπόστολο της Ολυμπιακής Ιδέας». Ο υπεύθυνος τύπου της ομάδας της ΠΑΕ Ολυμπιακός βρέθηκε στον Κορυδαλλό για να παραβρεθεί εκ μέρους του προέδρου Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος λόγω υποχρεώσεων δεν μπορούσε να δώσει το παρών στην αίθουσα του «Σινέ Παράδεισος». Ενώ οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού τίμησαν από την πλευρά τους τον Πρόεδρο της Π.Ε.Φ.Ο και του παρέδωσαν μια φανέλα του Ολυμπιακού, η οποία έγραφε στο πίσω μέρος το όνομα Κ. Μπαρμπής. Συνοπτικό πίνακα πεπραγμένων (ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ και όχι εμπλουτισμό των βαλαντίων μελών της) της Π.Ε.Φ.Ο κατά τα 51 έτη υποδειγμακής και ανεπίληπτης λειτουργίας της οι φίλαθλοι μπορούν να αναζητήσουν στο μπλοκ «ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ Π.Ε.Φ.Ο»

 Οι Αγγελόπουλοι

Το πρωί της Κυριακής στον Κορυδαλλό παρευρέθηκαν και οι πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, που βραβεύτηκαν από την Π.Ε.Φ.Ο. και τον Κωνσταντίνο Μπαρμπή. Μία συγκινητική στιγμή στην αίθουσα του «Σινέ Παράδεισος», οι πρόεδροι του Ολυμπιακού ανέβηκαν στο βήμα για την παραλαβή των κυπέλλων τους αλλά και για έναν σύντομο χαιρετισμό.

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος εκτός τις ευχαριστίες προς την Π.Ε.Φ.Ο. αλλά και τον πρόεδρο Κωνσταντίνο Μπαρμπή δήλωσε: «Με αφορμή την βράβευσή μας στον Κορυδαλλό, θέλω να υπενθυμίσω σε πολλούς ότι το 2003 και το 2004 ερχόμασταν σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας που έπαιζε στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Κορυδαλλού, όταν η ομάδα πάλευε για να μπει στην οχτάδα. Λίγο πριν το 2005 ξεκινήσαμε να βοηθάμε την ομάδα και φτάσαμε στο σημείο ο Ολυμπιακός να είναι εδώ και δύο χρόνια πρωταθλητής Ευρώπης και θα συνεχίσουμε να παλεύουμε και για το επόμενο Ευρωπαϊκό».

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ξεκίνησε την ομιλία του με τις ευχαριστίες προς την Π.Ε.Φ.Ο., ο οποίος δεν στάθηκε στα λόγια του αδελφού του λέγοντας τα εξής: «Ευχαριστούμε πολύ για την σημερινή τιμητική βράβευση, τον κύριο Μπαρμπή αλλά και την ΠΕΦΟ. Θερμά συγχαρητήρια για όλο αυτό που κάνετε. Ευχαριστούμε πολύ γιατί μας είχατε καλέσει πριν στεφθούμε πρωταθλητές Ευρώπης όμως δεν είχαμε μπορέσει να παραβρεθούμε λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων. Αλλά σας ευχαριστούμε πολύ γιατί το κάνατε πριν στεφθούμε πρωταθλητές Ευρώπης».

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ