Εφημερίδα Κοινωνική

ΕΝΟΣ ΚΑΚΟΥ MEDIA ΕΠΟΝΤΑΙ…

 Breaking News

ΕΝΟΣ ΚΑΚΟΥ MEDIA ΕΠΟΝΤΑΙ…
27 Φεβρουαρίου 2014

Του Κώστα Παναγιωτάκη.

ΚΟΥΝΑΕΙ ΜΑΝΤΙΛΙ

Διαβάσαμε πως η πρώην νομάρχης και πρόεδρος του Πειραϊκού Συνδέσμου κα Μαίρη Τσανάκι, έβαλε πλώρη για τη δημαρχία της Κάσου, έχοντας αποφασίσει να μείνει μόνιμα στο νησί.

Το χάσαμε το τραίνο;

Ειλικρινά προσπαθώ να καταλάβω τι έχει γίνει σε αυτή τη χώρα και παράγει μόνο αρνητικές ειδήσεις. Πού είναι όλοι αυτοί οι υπέροχοι Έλληνες τους οποίους υμνούσαμε και καμαρώναμε για την ηθική και πνευματική τους υπεροχή; Πού εξαφανίστηκαν όλες εκείνες οι αρετές με τις οποίες μεγάλωσαν γενιές και γενιές, όπως η τιμιότητα, η περηφάνια, η αξιοπρέπεια, ο πατριωτισμός, η αλληλεγγύη, η ανιδιοτέλεια;

!!!

Πρώην δημοτικός σύμβουλος του Πειραιά και πολιτευτής εθεάθη σε μαγαζί της παραλιακής με φίλο του διαμερισματικό, να κάθονται κοντά στον Πέτρο Δούκα. Οι καλές δημόσιες σχέσεις χτίζουν καριέρες!

ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΧΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Μεγάλη μάχη θα δοθεί στο ψηφοδέλτιο του Μιχαλολιάκου. Τις τελευταίες μέρες κάνουν «παρέλαση» στο γραφείο του νέα πρόσωπα που επιθυμούν να ενταχθούν στον συνδυασμό του. Η τακτική αυτή τη φορά είναι η εξής: Ξεκινάμε από τους διαμερισματικούς  για να έχουμε εκεί τον έλεγχο και συνεχίζουμε με τις λίστες. Μεγάλη μάχη θα δοθεί στα Μανιάτικα όπου θα μπουν δυνατά ονόματα και θα υπάρχουν ηχηρές οπισθοχωρήσεις. «Μαγείρεμα» θα γίνει στην Α΄ δημοτική Κοινότητα ενώ στο συνδυασμό Μιχαλολιάκου θα εισχωρήσουν και περίπου 10 ονόματα από την αντιπολίτευση. Το γνωστό θέμα με τον Ολυμπιακό μάλλον… «κόβει» ψήφους και πρόσωπα τα οποία θα αντικατασταθούν με δυνατά ονόματα των media. Πάντως ο δήμαρχος τα έχει όλα «προγραμματισμένα» και δεν φαίνεται να ανησυχεί ακόμη και αν πρέπει να δυσαρεστήσει ορισμένα πρόσωπα.

Φούσκες και νιαουρίσματα

Τι έκανε νιάου-νιάου στα κεραμίδια αλλά από το πολύ «νιαούρισμα» ράγισε και η κεραμοσκεπή; Ελπίζουμε τουλάχιστον να μην έπεσε και τραυματίστηκε κανείς από τους δήθεν υποψήφιους δημάρχους, επικεφαλής ομάδων προβληματισμού, αντάρτες, παλαιοκομματικούς, πρώην αντιδημάρχους και λοιπούς Πειραιώτες παρατρεχάμενους.

Κακά τα ψέματα…

Για να λέμε τα σύκα – σύκα και τη σκάφη – σκάφη, σε όλη τη δημαρχιακή θητεία ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ δεν είδαμε ούτε μια στάση εργασίας, ούτε μια κατάληψη Δημαρχείου! Μερικές φωνές από τον εξώστη ακούσαμε μόνο αλλά ακόμη και αυτές «έκλεισαν» γρήγορα. Δεδομένων λοιπόν των συγκυριών, αλλά και όσων είδαν τα μάτια μας επί Φασούλα, αυτό μπορεί να χαρακτηριστεί ως μια επιτυχία.

!!!

Δυναμικά έχει πάρει το ρόλο της γνωστή δικηγόρος του Πειραιά που την είχε «στήσει» από νωρίς στου Μπελαμί το ουζερί και περίμενε να χωνέψει ο Σαμαράς για να του σερβίρει το «επιδόρπιο».

Ξανά ο Δημήτρης Καρύδης θα βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά;

Το διαβάσαμε στο aftodioikisi και δεν έχουμε λόγους να το διαψεύσουμε. Μετά την «αποτυχία» Βερνίκου, ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Καρύδης «παίζει» γερά ως πιθανός υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ στον Πειραιά. Ο ίδιος πολιτεύεται, άλλωστε, στον Πειραιά, οπότε έχεις λόγους να επιχειρήσει συσπείρωση δυνάμεων στην εκλογική του περιφέρεια. Πόσο μάλλον όταν ο Γιώργος Βερνίκος, προσωπικός φίλος του Ευ. Βενιζέλου, δεν δείχνει πια ενδιαφέρον…

Έπαιξε. Κέρδισε;

Ωραίο «επικοινωνιακό τρικ» ήταν αυτό με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Μελά. Βόλεψε τους πάντες! Αρχικά, τον ίδιο, ο οποίος είδε το πρόσωπό του να φιγουράρει στα μεγαλύτερα έντυπα πανελλαδικά. Επίσης, έκανε καλό στον πατέρα του, τον Παναγιώτη Μελά (και υποψήφιο δήμαρχο) ο οποίος «μελέτησε» καλά τις όποιες αντιδράσεις στο πλαίσιο της δικής του υποψηφιότητας. Επιπλέον, βόλεψε τον Ολυμπιακό που –αν και δεν γνώριζε τίποτα- βρήκε ακόμη ένα όνομα να αντιπολιτεύεται τον Μιχαλολιάκο. Ενίσχυσε –από τσόντα- το πολιτικό προφίλ του φίλου Σαράντου Ευσταθόπουλου (τον οποίο μπέρδεψαν με τον Γιάννη Μελά) και στις ανακατατάξεις, χρίστηκε και αντιδήμαρχος ο συμπαθής σε όλους Παναγιώτης Ζερβουλάκος! Ακόμη, μάζεψε περισσότερο κόσμο, λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος, η εκδήλωση των Ανεξάρτητων Ελλήνων στον Πειραιά, τα «φώτα» έπεσαν και στον Αντώνη Καλογερόγιαννη, που διεκδίκησε και αυτός χρίσμα ΑΝΕΛ και κυρίως… βρήκε φωνή στα media ο σημερινός Δήμαρχος Βασίλης Μιχαλολιάκος που είχε φάει «εμπάργκο» λόγω ερυθρόλευκου παρασκηνίου. Η «συγκυρία» λοιπόν έβγαλε νικητή λοιπόν τον Γιάννη Μελά, ο οποίος από δω και πέρα πρέπει να διαχειριστεί σωστά τη δημοσιότητα που πήρε το όνομά του.


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ