Εφημερίδα Κοινωνική

Ένα σημαντικό πρόγραμμα επαγγελματικού προσανατολισμού λειτουργεί στο Π. Φάληρο

 Breaking News

Ένα σημαντικό πρόγραμμα επαγγελματικού προσανατολισμού λειτουργεί στο Π. Φάληρο
20 Φεβρουαρίου 2014

Το γυμνάσιο και το λύκειο σηματοδοτεί μία σημαντική φάση στη ζωή των εφήβων. Στη φάση αυτή οι έφηβοι χρειάζεται να προετοιμαστούν για την μετάβαση στην ενήλικη ζωή μέσα από διεργασίες γεμάτες ερωτήματα και αποφάσεις που αφορούν τον εαυτό τους, τις σχέσεις τους και το μέλλον τους.

Ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου, ανταποκρινόμενος στις σημερινές επιτακτικές ανάγκες των γονέων και των εφήβων προσφέρει υπηρεσίες συμβουλευτικής – προσανατολισμού προς τους δημότες, με στόχο ο έφηβος:

• Να αναγνωρίσει τις δεξιότητες του

• Να πάρει αποφάσεις σχετικά με τις σπουδές του και

• Να κατασκευάσει την επαγγελματική του ταυτότητα.

Το πρόγραμμα συμβουλευτικής – προσανατολισμού προς τους δημότες, υλοποιείται εθελοντικά από την κα Κωνσταντίνα Βάμβουρα Σύμβουλο Προσανατολισμού-Κοινωνική Λειτουργό, Παιδαγωγό (πρώην Υπεύθυνη ΣΕΠ του Γραφείου Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού της Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης και Υπεύθυνη ΣΕΠ του ΚΕΣΥΠ Καλλιθέας της Δ΄ Δ/νσης Β/θμιας εκπ/σης Αθήνας).

Οι ενδιαφερόμενοι θα εξυπηρετούνται κάθε Τρίτη 3.30 – 9.00 μ.μ, Τα ραντεβού θα πραγματοποιούνται στο Γραφείο Παιδείας και Ψυχοκοινωνικής στήριξης 2ος όροφος, (άνωθεν ΚΕΠ Παλαιού Φαλήρου , οδός Αγίου Αλεξάνδρου 75α )

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ