Εφημερίδα Κοινωνική

ΕΛΒΕΤΙΚΟ Ρολόι…θα δουλεύει ο Πειραιάς;

 Breaking News

ΕΛΒΕΤΙΚΟ Ρολόι…θα δουλεύει ο Πειραιάς;
06 Φεβρουαρίου 2014

Η εικόνα που έχουμε όλοι για την Ελβετία είναι εκείνη μιας οργανωμένης χώρας, «απαλής» σαν τη σοκολάτα της, που εμπιστεύονται όλοι οι μεγάλοι επενδυτές, που ξεχωρίζει για τα ακριβά ρολόγια της, το έγκλημα απουσιάζει, οι επιχειρήσεις ανθούν και ακόμα και η “υψηλή κοινωνία” της μετακινείται με τα μέσα μαζικής μεταφοράς!

Όλα αυτά σας φαίνονται «μακρινά» και «εκτός πραγματικότητας» για τον Πειραιά του ρεμπέτικου, της Τρούμπας, του λιμανιού;

Κάνετε λάθος! Σε λίγο καιρό, αν όλα πάνε καλά, θα μπορούμε να συντονίσουμε και να κουρδίσουμε – και ‘μεις οι Πειραιώτες – τα ρολόγια μας, σε ώρα… ΕΛΒΕΤΙΑΣ.

Ο Δήμαρχος Πειραιά, πριν από λίγες ημέρες, συναντήθηκε με εκπρόσωπο της πασίγνωστης ελβετικής εταιρείας ROLEX και όπως προέκυψε από αυτή τη συνάντηση, η εταιρεία έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον να συνεργαστεί με το Δήμο ώστε να ξαναφτιάξει το επιβλητικό Ρολόι, ένα από τα μεγαλύτερα σύμβολα του λιμανιού και της ιστορίας της πόλης μας. Η συνάντηση αυτή με «γεύση» Ελβετίας και Πειραιά αποτέλεσε την «γλυκιά» απάντηση του Βασίλη Μιχαλολιάκου σε όλους εκείνους που νομίζουν ότι η απόφασή του για την κατασκευή του ιστορικού Ρολογιού είναι απλά… ένα προεκλογικό «πυροτέχνημα».

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ