Εφημερίδα Κοινωνική

Εκδήλωση για τον ένα χρόνο από το θάνατο του Ούγκο Τσάβες από την Πρεσβεία της Βενεζουέλας

 Breaking News

Εκδήλωση για τον ένα χρόνο από το θάνατο του Ούγκο Τσάβες από την Πρεσβεία της Βενεζουέλας
19 Φεβρουαρίου 2014

Εκδήλωση- αφιέρωμα στον ηγέτη Ούγκο Τσάβες με αφορμή τον ένα χρόνο από τον θάνατο του διοργανώνει η Πρεσβεία της Βενεζουέλας σε συνεργασία με τον Δήμο Κορυδαλλού με τη συμμετοχή Συλλόγων της πόλης μας.

Η εκδήλωση εντάσσεται σε σειρά εκδηλώσεων που διοργανώνει η Πρεσβεία σε όλη τη χώρα. Αντίστοιχες εκδηλώσεις οργανώνονται σε όλον τον κόσμο με γενικό τίτλο «Ο Τσάβες πέρασε από εδώ», ως φόρο τιμής στον Ηγέτη της Μπολιβαριανής Επανάστασης, που αγωνίστηκε για την ανεξαρτησία και την χειραφέτηση των λαών.

Στον Δήμο Κορυδαλλού η εκδήλωση, που έχει θέμα τη συνάντηση των πολιτισμών των δυο χωρών, θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου, στις 7.00 μ. μ, στο Πνευματικό Κέντρο (1ος όροφος), Γρ. Λαμπράκη και Καρυταίνης και περιλαμβάνει μουσική, τραγούδια, παραδοσιακούς χορούς και γαστρονομική συνάντηση.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν η Μικτή Τετράφωνη Χορωδία του Δήμου Κορυδαλλού, ο Σύνδεσμος των Απανταχού Αστυπαλαιέων, η Ένωση Κρητών Κορυδαλλού- Νικαίας «Ο Άγιος Ανδρέας Κρήτης», ο Σύλλογος Ποντίων Κορυδαλλού «Εύξεινος Πόντος» και ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος και Φιλανθρωπικός Σύλλογος Ρουμελιωτών Κορυδαλλού.

Η Βενεζουελάνικη Πρεσβεία στην Ελλάδα, θα συστήσει στο κοινό του Κορυδαλλού την παραδοσιακή βενεζουελάνικη μουσική και θα προσφέρει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να δοκιμάσουν παραδοσιακές βενεζουελάνικες γεύσεις και τοπικά πιάτα.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν .

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ