Εφημερίδα Κοινωνική

Δημοτικό Συμβούλιο Νίκαιας : Πάλι στο προσκήνιο το θέμα των λατομείων Καραμπίνη

 Breaking News

Δημοτικό Συμβούλιο Νίκαιας : Πάλι στο προσκήνιο το θέμα των λατομείων Καραμπίνη
12 Φεβρουαρίου 2014

Δυο προ-ημερήσιας διάταξης ερωτήσεις, από τον κ. Λογοθέτη και τον πρώην πρόεδρο του Δ.Σ., κ. Κουφόγιαννη, έφεραν και πάλι στο προσκήνιο την υπόθεση της επιχωμάτωσης των πρώην λατομείων “Καραμπίνη” με υλικό από τις εξορύξεις της κοινοπραξίας του μετρό.

Αν και η επίμαχη απόφαση δεν έχει αποσυρθεί, ο δήμαρχος κ. Γ. Ιωακειμίδης θέλοντας να καθησυχάσει το Δ.Σ, διαβεβαίωσε πως η άτυπη δέσμευσή του για “πάγωμα” της διαδικασίας είναι αρκετή και δεν χρειάζεται να συνοδευτεί με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς το θέμα θα επανέλθει «όταν είμαστε έτοιμοι», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Λογοθέτης αντέδρασε λέγοντας : «Πότε; Μετά τις εκλογές; Αυτό είναι μελανό σημείο Δήμαρχε», ενώ οι κ.κ. Βρεττάκος και Κουφόγιαννης τόνισαν ότι δεν υπάρχει ανάκληση της απόφασης.

Ο Δήμαρχος , απαντώντας, ανέφερε πως «το μελανό σημείο θα ήταν αν μια δημοτική αρχή, τρις μήνες πριν τις εκλογές, έρθει να κλείσει ένα θέμα», και συνέχισε λέγοντας «Η απάντηση είναι: δεν γίνεται τίποτα, δεν υπάρχει τίποτα όπως έχουμε δεσμευτεί, θα δούμε πως εξελίσσεται αυτή η ιστορία και αναλόγως θα την κουβεντιάσουμε κάποια στιγμή εδώ. Κλείνει αυτό το θέμα για να μην το κουβεντιάζουμε συνέχεια.»

Ο κ.Βρεττάκος επέμεινε λέγοντας να ανακαλέσουν την απόφαση, ώστε να μην τίθεται θέμα συζήτησης κάθε φορά.

Ο Δήμαρχος τον ευχαρίστησε για το ενδιαφέρον και την πρόταση του αλλά απάντησε πως «Αν είσαστε πλειοψηφία θα μας λέγατε τι να κάνουμε. Δεν είσαστε. Εμείς αποφασίζουμε.», διαβεβαιώνοντας πάλι πως η δημοτική αρχή δεν έχει υπογράψει ακόμη τίποτα.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ