Εφημερίδα Κοινωνική

Δήλωση στήριξης του Γιάννη Σγουρού από το Δήμαρχο Καλλιθέας Κώστα Ασκούνη

 Breaking News

Δήλωση στήριξης του Γιάννη Σγουρού από το Δήμαρχο Καλλιθέας Κώστα Ασκούνη
28 Φεβρουαρίου 2014

«Όλοι οι άνθρωποι της αυτοδιοίκησης α΄ και β΄ βαθμού έχουμε πλήρη επίγνωση ότι βρισκόμαστε μπροστά σε μία πρωτοφανή κρίση. Θέλουμε την Αυτοδιοίκηση, φορέα και γνήσιο πρωταγωνιστή της δημοκρατικής ανασυγκρότησης του τόπου, θεσμό και δύναμη της κοινωνικής αλληλεγγύης, της συνοχής και της αναπτυξιακής πορείας της χώρας μας, αναλαμβάνοντας το κύριο βάρος της κοινωνικής πολιτικής. Στο πλαίσιο αυτό, παρά τις μεγάλες περικοπές, Δήμοι και Περιφέρειες στάθηκαν όρθιες και συνέβαλαν τα μέγιστα στην κατεύθυνση αυτή.

Στην κρίσιμη αυτή περίοδο η μεγάλη δύναμη της Αυτοδιοίκησης είναι η αντίληψη της συνεργασίας και της αποτελεσματικότητας που έχει βρει την έκφρασή της στο πρόσωπο του νυν Περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρού. Με την χρηματοδότηση βασικών έργων υποδομής, σε όλους ανεξαιρέτως τους Δήμους, συνέβαλε τα μέγιστα στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας.

Για τους λόγους αυτούς κι όχι μόνο εκφράζω την αμέριστη στήριξή μου στο Γιάννη Σγουρό ευελπιστώντας να παραμείνει Περιφερειάρχης Αττικής και την επόμενη κρίσιμη για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, περίοδο.»


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ