Εφημερίδα Κοινωνική

Από το Περιστέρι της αλληλεγγύης για την Κεφαλονιά με αγάπη

 Breaking News

Από το Περιστέρι της αλληλεγγύης για την Κεφαλονιά με αγάπη
19 Φεβρουαρίου 2014

Μεγάλη εκστρατεία αλληλεγγύης «Με αγάπη για την Κεφαλλονιά συγκεντρώνουμε τρόφιμα» πραγματοποίησε ο Δήμος Περιστερίου, το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014 και ώρες 9:00-15:00 στο νέο Δημαρχείο (πλατεία Δημοκρατίας – σταθμό Μετρό «Περιστέρι»). Ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης κάλεσε όλους τους Περιστεριώτες για μια ακόμη φορά να δείξουν την αλληλεγγύη τους, αυτή τη φορά απέναντι στους συνανθρώπους μας στην Κεφαλλονιά, που επλήγησαν από τους σεισμούς.

Ο Δήμος Περιστερίου αποδεικνύει με πράξεις και όχι με λόγια ότι είναι δίπλα στους κατοίκους της Κεφαλλονιάς που δοκιμάζονται. Η αλληλεγγύη και η προσφορά είναι έννοιες στενά συνδεδεμένες με την ιστορία, τις αρχές και τις αξίες της πόλης.

Η συμμετοχή των Περιστεριωτών στην μεγάλη εκστρατεία «Για την Κεφαλλονιά με αγάπη συγκεντρώνουμε τρόφιμα», ξεπέρασε κάθε προσδοκία, μετατρέποντας την 15η Φεβρουαρίου 2014 σε ημέρα αλληλεγγύης και αγάπης. Ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης ευχαρίστησε, μέσα από την καρδιά του, τους Περιστεριώτες που απέδειξαν και πάλι ότι είναι άνθρωποι της προσφοράς. Οι πολίτες δεν συνέβαλαν στη βοήθεια από το περίσσευμα, αλλά από το υστέρημα τους. Προσέφεραν ότι μπορούσαν και αυτές οι προσφορές είναι η μεγαλύτερη απόδειξη ότι η αγάπη για τον συνάνθρωπο ξεπερνά όλα τα εμπόδια.

Ο Δήμος Περιστερίου θα παραδώσει εντός της εβδομάδας στους σεισμόπληκτους της Κεφαλονιάς τα τρόφιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης, καθώς και 340 σόμπες για τη θέρμανσή τους.

*με πληροφορίες από pitsounicity.gr

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ