Εφημερίδα Κοινωνική

ΑΛΛΟΣ για Δήμαρχος;

 Breaking News

ΑΛΛΟΣ για Δήμαρχος;
11 Φεβρουαρίου 2014

Λιγότερο από 100 μέρες μένουν για τις δημοτικές εκλογές και παρά τις δημόσιες εκκλήσεις του σημερινού Δημάρχου Πειραιά, Βασίλη Μιχαλολιάκου, για ήρεμο προεκλογικό κλίμα… ο Πειραιάς τείνει να μετατραπεί σε «αρένα» ή μάλλον σε γήπεδο για «αυτοδιοικητικά» ταλέντα!

Η πολυαναμενόμενη υποψηφιότητα από πλευράς Ολυμπιακού φάνηκε στον ορίζοντα και έχει βαθύ ερυθρόλευκο χρώμα όπως έγινε κάποτε και με τον πρώην δήμαρχο Παναγιώτη Φασούλα. Πρόκειται για τον Γιάννη Μώραλη, σημερινό πρόεδρο της SUPERLEAGUE και επί σειρά ετών διοικητικό στέλεχος του Ολυμπιακού.

Από την άλλη μεριά, οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ «προωθούν» την υποψηφιότητα του σημερινού βουλευτή, Παναγιώτη Μελά, κίνηση που ενδεχομένως να παίξει καθοριστικό ρόλο στο Β’ γύρο των δημοτικών εκλογών του Πειραιά.

Δεδομένη θεωρείται και η υποψηφιότητα του Θ. Δρίτσα από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ.

Οι ψηφοφόροι του κεντροαριστερού χώρου, οι νέοι και οι «καθαρά αυτοδιοικητικοί» βλέπουν με θετικό μάτι την υποψηφιότητα του ανεξάρτητου Ιωσήφ Βουράκη.

Ήδη έχουν ανακοινώσει υποψηφιότητες ο ανεξάρτητος Αντώνης Καλογερόγιαννης ενώ το ΚΚΕ «εμπιστεύεται» για ακόμη μια φορά την Ελπίδα Παντελάκη και η Χρυσή Αυγή τον Νίκο Κούζηλο.

Οι «58» βρίσκονται σε αναζήτηση προσώπου ενώ «οπισθοχωρεί» η υποψηφιότητα του Γιώργου Βερνίκου (λόγω αρνητικών δημοσκοπήσεων) καθώς και άλλων ενδιαφερομένων…

Με το παραπάνω «πλάνο» υποψηφιοτήτων, ο σημερινός Δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος νιώθει ασφαλής και προσεχώς θα ανακοινώσει τις επόμενες κινήσεις του.

 

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ