Εφημερίδα Κοινωνική

6ο Δημοτικό Σχολείο Δάφνης – Κύκλος Διαλέξεων με Θέμα: » Η σωματική και ψυχική υγεία των παιδιών σχολικής ηλικίας»

 Breaking News

6ο Δημοτικό Σχολείο Δάφνης – Κύκλος Διαλέξεων με Θέμα: » Η σωματική και ψυχική υγεία των παιδιών σχολικής ηλικίας»
28 Φεβρουαρίου 2014

Το 6ο Δημοτικό Σχολείο Δάφνης και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου διοργανώνουν κύκλο διαλέξεων με θέμα: «Η σωματική και ψυχική υγεία των παιδιών σχολικής ηλικίας». Οι διαλέξεις θα πραγματοποιηθούν κατά το χρονικό διάστημα από τον Ιανουάριο έως και το Μάιο του τρέχοντος έτους, σύμφωνα με το κατωτέρω πρόγραμμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου, το οποίο βρίσκεται στη συμβολή των οδών Γυμναστηρίου 64 & Καλύμνου.

Ειδικοί επιστήμονες αναλαμβάνουν να απαντήσουν σε πολλά ενδιαφέροντα ερωτήματα σχετικά με τη σωματική και ψυχική υγεία των παιδιών σχολικής ηλικίας που απασχολούν γονείς, εκπαιδευτικούς και άλλους ενδιαφερόμενους. Σκοπός των διαλέξεων είναι η ενημέρωση και η επιμόρφωση όλων των ανωτέρω, προσφέροντάς τους τη δυνατότητα να συνομιλήσουν με ειδικούς σε επιμέρους θέματα επιστήμονες με τρόπο απλό και κατανοητό.

Το εγχείρημα αυτό αποτελεί ευκαιρία για την ανάπτυξη ενός έγκυρου εκλαϊκευμένου επιστημονικού διαλόγου, που θα βοηθήσει να τεθούν σημαντικά ζητήματα για την προαγωγή της ψυχοσωματικής υγείας των παιδιών στις πραγματικές τους βάσεις και να προταθούν λύσεις που θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής τόσο των παιδιών όσο και του οικογενειακού και σχολικού τους περιβάλλοντος.

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ