Εφημερίδα Κοινωνική

Ζαχαρίας Ζούπης : Υπόθεση της κοινωνίας η αλλαγή στο Δήμο Κερατσινίου – Μεγάλη επιτυχία της συνεστίασης της Αναγέννησης

 Breaking News

Ζαχαρίας Ζούπης : Υπόθεση της κοινωνίας η αλλαγή στο Δήμο Κερατσινίου – Μεγάλη επιτυχία της συνεστίασης της Αναγέννησης
31 Ιανουαρίου 2014

Μεγάλη επιτυχία της συνεστίασης της «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ» για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας

Δύο μόλις μέρες μετά την εκδήλωση για τα εγκαίνια των νέων γραφείων του υποψήφιου Δημάρχου Ζαχαρία Ζούπη και της Δημοτικής Κίνησης «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» στην Δραπετσώνα, μια δεύτερη ιδιαίτερα επιτυχημένη εκδήλωση ήρθε να επιβεβαιώσει την δυναμική που αναπτύσσεται γύρω από την υποψηφιότητα του Ζαχαρία Ζούπη ενόψει των εκλογών του Μαΐου .

Τριακόσιοι πενήντα περίπου πολίτες έδωσαν το «παρών», άκουσαν την ομιλία του υποψήφιου που εξέπεμψε σημαντικά μηνύματα, εκδήλωσαν την αισιοδοξία τους για την νίκη στις εκλογές και ασφαλώς γλέντησαν στην συνεστίαση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στην «ΚΟΚΚΙΝΙΩΤΙΣΑ». Η επιτυχία της εκδήλωσης ήταν ένα ηχηρό μήνυμα προς πολλές κατευθύνσεις και έμπρακτο δείγμα του κοινωνικού πλειοψηφικού ρεύματος που δημιουργείται στον Δήμο και απαιτεί βαθειά αλλαγή σε πρόσωπα, αντιλήψεις, πρακτικές, βάζοντας τέλος στο τέλμα που κυριαρχεί σήμερα .

Στην ομιλία του ο Ζαχαρίας Ζούπης:

- Τόνισε ότι το δίλλημα των εκλογών της 18ης Μαΐου είναι αν θα εκλέξουμε νέο Δήμαρχο και Δημοτική Αρχή που θα ανοίξει μια πραγματικά νέα σελίδα στον Δήμο ή θα συνεχιστεί το σημερινό τέλμα ΜΕ ή ΑΝΕΥ Τζανή. «Σε αυτό πρέπει να απαντήσουν όλοι και όχι να αναλώνονται σε σκιαμαχίες, παιχνίδια τακτικής και διαρροές για πιθανά ονόματα υποψηφίων» επεσήμανε

- Επανέλαβε την πρότασή του για μια ευρεία συστράτευση όλων των ενεργών, δημιουργικών, χρήσιμων, έντιμων δυνάμεων για την ανόρθωση του Δήμου .Σημείωσε δε, ότι θα επωμιστούν σοβαρές ευθύνες όσες δυνάμεις με τις κινήσεις και τις πρωτοβουλίες τους εμποδίσουν μια νέα πορεία.

- Ζήτησε την στήριξη στην υποψηφιότητά του, τονίζοντας ότι αισθάνεται έτοιμος να εργαστεί με σχέδιο, όραμα, πάθος, διαφάνεια, σεβασμό στον πολίτη και στάθηκε αναλυτικά στις βασικές προτεραιότητές του.

- Ανακοίνωσε ότι μέσα στον Φεβρουάριο θα ανακοινώσει σταδιακά το ψηφοδέλτιό του, ψηφοδέλτιο που θα αποτελείται και από έμπειρα στελέχη, αλλά και θα χαρακτηρίζεται από την βαθειά ανανέωση με πολλές νέες υποψηφιότητες.

Στο επόμενο διάστημα η «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» θα ξεδιπλώσει παραπέρα την δράση της με δέσμη πρωτοβουλιών και παρεμβάσεων σε κάθε γειτονιά.

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ