Εφημερίδα Κοινωνική

Σημαντική αναγνώριση για την ΕΛΕΝΗ ΜΕΛΕΤΗ και τους Φίλους του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά

 Breaking News

Σημαντική αναγνώριση για την ΕΛΕΝΗ ΜΕΛΕΤΗ και τους Φίλους του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά
21 Ιανουαρίου 2014

Η Ακαδημία Αθηνών στο πλαίσιο των εγκαινίων και της επανέναρξης λειτουργίας του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, αρχιτεκτονικού κοσμήματος και αξιόλογου επιτεύγματος της Δημοτικής δραστηριότητας, αποφάσισε να απονείμει βράβευση στην πρόεδρο των   κα Ελένη Μελέτη για την σημαντική δράση της στην τοπική κοινωνία.10b

 

Ο έπαινος αυτός αποτελεί ασφαλώς μια σημαντική προσωπική αναγνώριση για την ίδια αλλά και για το σύλλογο των Φίλων του Δημοτικού Θεάτρου με την πλούσια και μακρόχρονη δράση. Η κα Μελέτη δήλωσε μέσω της εφημερίδας μας: «Να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο και όλους όσους βοήθησαν στην επαναλειτουργία του Θεάτρου μας, αυτού του μοναδικού στολιδιού για τον Πειραιά μας. Ο σύλλογός Φίλων του Δημοτικού Θεάτρου κράτησε σε υψηλό επίπεδο τις προσδοκίες όλων των Πειραιωτών για την επαναλειτουργία του».

Ακολουθούν φωτογραφίες από την βραδιά της βράβευσης της κας Μελέτη αλλά και από μια ξεχωριστή βραδιά, με πρωταγωνίστρια την κα Μανωλίδου, με το Δημοτικό Θέατρό γεμάτο από κόσμο. Οι Φίλοι του Δημοτικού Θεάτρου ήταν εκεί και βοήθησαν με αγάπη!

10e                 10d

 


 

 

 

 

 

 

 

10c

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ