Εφημερίδα Κοινωνική

Σε εξέλιξη οι εργασίες ανάπλασης σε όλο το παραλιακό μέτωπο της Βούλας

 Breaking News

Σε εξέλιξη οι εργασίες ανάπλασης σε όλο το παραλιακό μέτωπο της Βούλας
29 Ιανουαρίου 2014

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες ανάπλασης και συντήρησης σε όλο το παραλιακό μέτωπο της Βούλας. Οι εργασίες εκτελούνται στο μεγαλύτερο μέρος τους από τους εργαζόμενους των υπηρεσιών του Δήμου στο παραλιακό μέτωπο από την Ά Πλαζ Βούλας (έναντι Ασκληπιείου Νοσοκομείου) έως το Δημαρχείο της Βούλας.

Η συνολική έκταση των χώρων πρασίνου στο παραπάνω τμήμα ξεπερνά τα 22 στρέμματα. Με αφορμή τις εργασίες που πραγματοποιούνται, ο Δήμαρχος Βάρης- Βούλας- Βουλιαγμένης Σ. Πανάς υπογράμμισε: « Ζούμε σε μια από τις πιο όμορφες περιοχές της χώρας μας. Αυτή την ξεχωριστή ομορφιά, έχουμε την υποχρέωση να τη διατηρήσουμε και να την αναβαθμίσουμε όπως της αξίζει και μας αξίζει.

Ο Δήμος μας υλοποιεί εδώ και μήνες ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα αναβάθμισης της αισθητικής εικόνας της πόλης και ιδιαίτερα του παραλιακού μας μετώπου, στο οποίο περιλαμβάνονται μια σειρά από έργα και πρωτοβουλίες που αφορούν την ενίσχυση του πράσινου, τον καθαρισμό των παραλιών, την ανακατασκευή πάρκων και πλατειών με φύτευση νέων δέντρων και φυτών, τη δημιουργία οικολογικών πάρκων, την αναβάθμιση των παιδικών μας χαρών κλπ. Με τις παρεμβάσεις μας αυτές, κάθε μέρα που περνά, η πόλη μας γίνεται όλο και πιο όμορφη, περισσότερο ανθρώπινη, μια πόλη με ξεχωριστή φυσιογνωμία»

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ