Εφημερίδα Κοινωνική

Ο Δήμος Νίκαιας- Αγ.Ι.Ρέντη έτοιμος για τις Απόκριες

 Breaking News

Ο Δήμος Νίκαιας- Αγ.Ι.Ρέντη έτοιμος για τις Απόκριες
31 Ιανουαρίου 2014

Εργαστήρια ζωγραφικής, αγγειοπλαστικής, φουσκωτά παιχνίδια, κλόουν, συναυλίες, χορευτικά δρώμενα περιλαμβάνει το φετινό πρόγραμμα των αποκριάτικων εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη από την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου έως την Κυριακή 2 Μαρτίου σε πλατείες του Δήμου με ελεύθερη είσοδο.

Ο Δήμαρχος Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης επισημαίνει:

«Με τη συνεργασία των καθηγητών των τμημάτων της Διεύθυνσης Πολιτισμού και την αμέριστη συμπαράσταση φορέων και συλλόγων της πόλης, διοργανώνουμε ένα κύκλο αποκριάτικων εκδηλώσεων για τα παιδιά.

Τόσο στη Νίκαια όσο και στο Ρέντη, σε όλες τις πλατείες, θα πραγματοποιούνται καρναβαλικές δραστηριότητες ελεύθερης δημιουργικής έκφρασης για τους μικρούς μας φίλους. Στόχος μας είναι και αυτές τις Απόκριες με τις καρναβαλικές εκδηλώσεις μας, οι πλατείες και οι γειτονιές του Δήμου μας να μετατραπούν σε εστίες χαράς και γλεντιού, αντίδοτο στη σύγχρονη εποχή της κρίσης, γιατί το χαμόγελο πρέπει να παραμένει στα χείλη των παιδιών».

Ακολουθεί το πρόγραμμα των αποκριάτικων εκδηλώσεων του Δήμου:

ΔΗΜΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ – ΡΕΝΤΗ  ΑΠΟΚΡΙΕΣ 2014

Κυριακή 9/02  

Kεντρική πλατεία Ρέντη – ώρα 11:00

Εργαστήρια αποκριάτικων κατασκευών, φουσκωτά παιχνίδια, κλόουν, και πολλές δραστηριότητες για παιδιά.

Πλατεία Αγίου Γεωργίου ώρα: 11.00

(στον αύλειο χώρο του 3ου Δημοτικού)

Εργαστήρια αποκριάτικων κατασκευών ,φουσκωτά, ψυχαγωγικό πρόγραμμα με κλόουν, face painting .

Σάββατο 15/02

Πλατεία Οσίας Ξένης – ώρα 11:00

Εργαστήρια αποκριάτικων κατασκευών, παιδικής ζωγραφικής και αγγειοπλαστικής της Δ/νσης Πολιτισμού, χορευτικά δρώμενα από σχολεία της πόλης και λαϊκό πρόγραμμα με το συγκρότημα του Γιάννη Λαμπράκη. Θα προηγηθεί παρέλαση στις γειτονιές της πόλης.

Κυριακή 16/02

Πλατεία Παιδικής Στέγης – ώρα 11:00

Εκδήλωση με τη συμμετοχή του τμήματος Παραδοσιακών Χορών της Δ/νσης Αθλητισμού και εργαστήρια αποκριάτικων κατασκευών. Θα προηγηθεί παρέλαση στις γειτονιές της πόλης.

Σάββατο 22/02

Πλατεία Δ. Κουμπάκη – ώρα 11:00

Παιχνίδια για τα παιδιά με φουσκωτά, κλόουν, πολλές δραστηριότητες και εργαστήρια αποκριάτικων κατασκευών από τα Εργαστήρια της Διεύθυνσης Πολιτισμού.

Κυριακή 23/02

Πλατεία Κρήνης– ώρα 11:00

Κλόουν, face painting, μπαλονοκατασκευές και εργαστήρια αποκριάτικων κατασκευών για παιδιά.

Σάββατο 1/03

Πλατεία Χαλκηδόνας – ώρα 11:00

Μπαλονοκατασκευές, face painting, χορευτικό πρόγραμμα από τα τμήματα ενηλίκων των παραδοσιακών χορών της Δ/νσης Αθλητισμού και λαϊκό γλέντι με το συγκρότημα του Γιάννη Λαμπράκη. Θα προηγηθεί παρέλαση στις γειτονιές της πόλης .

Κυριακή 2/03

Κεντρική πλατεία Ρέντη

Χορευτικά δρώμενα και συναυλία με το συγκρότημα του Γιάννη Λαμπράκη. Θα προηγηθεί παρέλαση σχολείων και συλλόγων από την πλατεία Βενιζέλου στη κεντρική πλατεία Αγ. Ι. Ρέντη.

Οι αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη θα πλαισιωθούν από το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού.

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ