Εφημερίδα Κοινωνική

Ο Δήμαρχος Περιστερίου τίμησε τους Καθηγητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου

 Breaking News

Ο Δήμαρχος Περιστερίου τίμησε τους Καθηγητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου
13 Ιανουαρίου 2014

Ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης επέλεξε να τιμήσει τους καθηγητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου Δήμου Περιστερίου για το σημαντικό τους παιδαγωγικό έργο στους μαθητές, που προέρχονται από άπορες, πολύτεκνες, μονογονεϊκές ή με χαμηλό εισόδημα οικογένειες.

Ο κ. Παχατουρίδης μαζί με τον Αντιδήμαρχο Παιδείας Θεόδωρο Αρβανίτη είχε διαδοχικές συναντήσεις με τους Καθηγητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, προκειμένου να τους ευχαριστήσει για την κοινωνική τους προσφορά.

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Περιστερίου αποτελεί πλέον μια καταξιωμένη κοινωνική δράση, που καλύπτει τις σημερινές απαιτήσεις του εκπαιδευτικού συστήματος και οι μαθητές είναι πιστοποιημένοι από την Κοινωνική Υπηρεσία, με πραγματική ανάγκη. Ο Δήμαρχος Περιστερίου αναφέρθηκε στο γεγονός ότι το Κοινωνικό Φροντιστήριο είναι στελεχωμένο από έμπειρους εκπαιδευτικούς με πολυετή θητεία στα γυμνάσια και λύκεια της πόλης, κάτι που στην πράξη αποτελεί μια εγγύηση για το αποτέλεσμα. Από την πλευρά του, ο κ. Αρβανίτης τόνισε ότι νιώθει υπερήφανος για τους συναδέλφους του, σημειώνοντας ότι ο κοινωνικός τους ρόλος είναι σπουδαίος και αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για όλους. Τέλος, οι καθηγητές ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο για τη δυνατότητα που τους έδωσε να προσφέρουν τις εκπαιδευτικές τους υπηρεσίες σε μαθητές, που ανήκουν σε οικογένειες με οικονομικά προβλήματα.


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ