Εφημερίδα Κοινωνική

ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ-ΕΞΑΝΤΑΣ : Ανεβάζουν το θεατρικό έργο «Οι Πανουργίες του Μπερτόλδου»

 Breaking News

ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ-ΕΞΑΝΤΑΣ : Ανεβάζουν το θεατρικό έργο «Οι Πανουργίες του Μπερτόλδου»
22 Ιανουαρίου 2014

Η θεατρική ομάδα του προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ-ΕΞΑΝΤΑΣ παρουσιάζει το έργο «Οι Πανουργίες του Μπερτόλδου» του Γ.Σκούρτη.

Το έργο θα παρουσιαστεί σε δύο παραστάσεις: Πέμπτη 23 Γενάρη 2014 και Παρασκευή 24 Γενάρη 2014 στις 9:15 μμ στο «Θέατρο Κάτω από τη Γέφυρα» (Πλατεία Ηλεκτρικού Σταθμού Ν.Φαλήρου, Πειραιάς).

Λίγα λόγια για το έργο…

Ο συγγραφέας μας μεταφέρει αιώνες πριν, σε μια εποχή όπου η κοινωνική ανισότητα και η διαφθορά δεσπόζουν. Σε μια εποχή όπου δεν υπάρχει μεσαία τάξη, όπου οι πλούσιοι καταδυναστεύουν τους φτωχούς, όπου τα στόματα επιβάλλεται να είναι κλειστά και η εκμετάλλευση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και ζωής είναι τρόπος διασκέδασης για τους έχοντες.

Ένας χωριάτης καταφέρνει να εισβάλει στο παλάτι, να ορθώσει το ανάστημα του και με περίσσιο θάρρος και θράσος να μιλήσει για όλα αυτά. Να παγιδεύσει τους πάντες και να αποδείξει περίτρανα ότι αξίζει μια καλύτερη ζωή, διεκδικώντας την ελευθερία του, αψηφώντας τους κινδύνους που επιφυλάσσει αυτό για τη δική του ζωή…

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την κάλυψη των αναγκών των μελών του ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ- ΕΞΑΝΤΑΣ. Για προπώληση εισιτηρίων παρακαλούμε επικοινωνήστε στο 210-4287320, 10:00- 17:00. Τιμή εισόδου: 5 ευρώ

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ