Εφημερίδα Κοινωνική

Κ. Κόκκορης : « Η τρίτη ηλικία με τη συμμετοχή της δείχνει το καλό παράδειγμα στις νεότερες γενιές»

 Breaking News

Κ. Κόκκορης : « Η τρίτη ηλικία με τη συμμετοχή της δείχνει το καλό παράδειγμα στις νεότερες γενιές»
22 Ιανουαρίου 2014

Ευχές για Υγεία και Αισιοδοξία αντάλλαξαν τα μέλη των πέντε Κ.Α.Π.Η. της Γλυφάδας με το Δήμαρχο Κώστα Κόκκορη στις εκδηλώσεις κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Ο Δήμαρχος ευχήθηκε «και το 2015 να κόψουμε και πάλι μαζί την πίτα της νέας χρονιάς». Αναφερόμενος στο έργο της Δημοτικής αρχής μεταξύ άλλων τόνισε ότι έχουν γίνει σημαντικά βήματα για τη βελτίωση της εικόνας της πόλης και της καθημερινότητας των κατοίκων της. Τίποτε από αυτά δεν θα είχε γίνει πράξη χωρίς τη συμβολή των εργαζομένων στο Δήμο αλλά και τη στήριξη της πλειοψηφίας των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου που αναγνωρίζουν τη συνεχή και επίπονη προσπάθεια της δημοτικής αρχής.

Κλείνοντας την ομιλία του ο Δήμαρχος Κώστας Κόκκορης τόνισε ότι «η τρίτη ηλικία με τη συμμετοχή της δείχνει το καλό παράδειγμα στις νεότερες γενιές, την αισιοδοξία της για ένα καλύτερο αύριο. Συμμετέχει ενεργά στα κοινωνικά και πολιτιστικά δρώμενα και δίνει πάντα το παρόν της στα πλαίσια της κοινωνικής αλληλεγγύης. Για τους νεότερους είναι ένα φωτεινό και ελπιδοφόρο παράδειγμα προς μίμηση».

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ