Εφημερίδα Κοινωνική

Η πατρίδα έχει ανάγκη από κάτι καινούριο που να εμπνέει

 Breaking News

Η πατρίδα έχει ανάγκη από κάτι καινούριο που να εμπνέει
21 Ιανουαρίου 2014

Γράφει ο Νίκος Αμοργιανός

Πολύς λόγος για τον πρόεδρο τους ΣΥΡΙΖΑ τις τελευταίες ημέρες για το αν θρησκεύει ή όχι. Για το αν δηλώνει άθρησκος ή όχι.

Πραγματικά, σε μία δημοκρατία θα πρέπει να υπάρχει η ελευθερία του λόγου, της έκφρασης, της βλακείας, ακόμα και της τρέλας.

Σαφώς ο ελληνικός λαός θα πρέπει να γνωρίζει τι πρεσβεύουν οι πολιτικοί που επιλέγονται να κυβερνήσουν αυτόν τον ταλαίπωρο τόπο.

Μετά τις συναντήσεις υποκρισίας του Αλέξη Τσίπρα και τους εναγκαλισμούς με τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.Βαρθολομαίο, αλλά και την πρόθεση του νεαρού αριστερού να επισκευθεί το Άγιον Όρος, υπάρχει πλήρης σύγχυση, τόσο στον λαό μας, όσο κυρίως στην προσωπικότητα τού κ. Τσίπρα. Χαρακτηριστικό των πολιτικών, η παραποίηση της αλήθειας, της πραγματικότητος, ακόμα και η διαστροφή και μεταστροφή των ιδίων τους «πιστεύω». Πως άραγε να εμπιστευθεί ο σημερινός άνθρωπος, πολιτικούς, που παραπαίουν μεταξύ της ανύπαρκτης ψυχικής και εγκεφαλικής τους κενότητος, αδυναμίας και τρέλας; Από τη μία, οφείλει ο νεαρός πρόεδρος τού ΣΥΡΙΖΑ να επιβεβαιώσει πως είναι ΑΘΕΟΣ, κάτι βέβαια που έχει δηλώσει στον δημοσιογράφο – συγγραφέα Μανώλη Κοττάκη 1-3-2008 στην εκπομπή «Η άλλη όψη».

Από την άλλη, ο ελληνικός λαός που θρησκεύει, που σέβεται και τιμά τις παραδόσεις και την ιστορία αυτού του μαρτυρικού τόπου, που έχει λεηλατηθεί αιώνες τώρα από κάθε εχθρό, θα πρέπει να λάβει σοβαρά υπ’όψιν του, πόσο επικίνδυνο θα ήταν για την πατρίδα μας να ηγηθεί κάποιος που δεν έμαθε στη ζωή του να έχει κανόνες. Ιερούς κανόνες, Πιστεύω. Που διακηρύσσει ως πολιτική θέση, το αναφαίρετο δικαίωμα των γειτόνων να λέγονται «Μακεδόνες». Που πρεσβεύει στην αποχριστιανοποίηση της χώρας, με κατάργηση των θρησκευτικών μαθημάτων από τα σχολεία μας και την αποκαθήλωση των εικόνων και συμβόλων από τα δημόσια κτίρια, σχολεία, δικαστήρια. Που ζητά την κατάργηση του Θρησκευτικού Γάμου και καθιέρωση της Πολιτικής Κηδείας. Και φυσικά την νομιμοποίηση των ομοφυλοφιλικών γάμων και την υιοθεσία παιδιών. Αυτή την Ελλάδα ονειρευόμαστε; Από την άλλη όμως, δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ σε όλους αυτούς που μέχρι σήμερα εκλιπαρούσαν μία ψήφο για να πατήσουν το πόδι τους στο ναό της δημοκρατίας, στη Βουλή των Ελλήνων, που την έκαναν Βουλή των βιαστών μας. Ακόμα πιο θλιβερό είναι, πως κάποιοι από εμάς, εμπιστευθήκαμε κάποιους νέους ανθρώπους, είτε στο μυαλό, είτε στην ηλικία, για να κάνουν αυτή την διαφορετικότητα, αυτή την «επανάσταση» που ελπίζαμε και επιζητούσαμε. Μάταια! Άλλο ένα βόλεμα εκείνων που ήρθαν, όχι για να μείνουν, αλλά για να φύγουν! Σε διαφορετική περίπτωση ας είμαστε άξιοι της μοίρας μας, αφού πληρώνουμε σήμερα όλες μας τις επιλογές, από το 1981 μέχρι τον σημερινό βιασμό από τα μειράκια της πολιτικής αθλιότητος.

Ποιος δεν θα δεχόταν, πως εδώ και 30 χρόνια, μας κυβερνά ο βοναπαρτισμός των «περαστικών» της Βουλής, που εξαθλίωσαν, ταπείνωσαν και εξευτέλισαν τον Έλληνα, την Ελλάδα και την Ιστορία της; Η Πατρίδα έχει ανάγκη από κάτι καινούριο που να εμπνέει. Έχει ανάγκη από νέους ανθρώπους που να οραματίζονται, αλλά και να σηκώνουν τη στιγμή που πρέπει το ανάστημα τους.Έχει ανάγκη από νεαρούς Γλέζους. Έχει ανάγκη από έναν Τάσο Ισαάκ και έναν Σολωμό Σολωμού.

Γιατί αυτοί ήμασταν πάντα και αυτοί πρέπει να ξαναγίνουμε! Με Πίστη και αφοσίωση στην ΠΑΤΡΙΔΑ, στους ΗΡΩΕΣ και στον ΘΕΟ μας!

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ