Εφημερίδα Κοινωνική

Δήμος Μοσχάτου -Ταύρου: Πιλοτικό πρόγραμμα εκμάθησης υποβρύχιας κολύμβησης

 Breaking News

Δήμος Μοσχάτου -Ταύρου: Πιλοτικό πρόγραμμα εκμάθησης υποβρύχιας κολύμβησης
16 Ιανουαρίου 2014

Ξεκινά άμεσα δράση για τους πολίτες του Δήμου που αφορά το πιλοτικό πρόγραμμα εκμάθησης υποβρύχιας κολύμβησης και απευθύνεται δωρεάν σε 15 παιδιά ηλικίας 10 έως 18 ετών.

Στόχος του προγράμματος είναι να εισάγει τους νέους στην αυτόνομη κατάδυση με ένα ιδιαίτερο εποπτευόμενο και χαλαρωτικό τρόπο, μέσα από εκπαιδευτικές συνεδρίες κατά τις οποίες το παιδί θα μάθει για το υποθαλάσσιο περιβάλλον, για τις επιστήμες της υδροβιολογίας και γενετικής, της ωκεανογραφίας, των εσωτερικών υδάτων και των θαλάσσιων βιολογικών πόρων.

Το πρώτο μέρος του προγράμματος, που θα έχει διάρκεια μέχρι τα τέλη Μαΐου, περιλαμβάνει μαθήματα θεωρητικής κατάρτισης και επισκέψεις εκπαιδευτικού χαρακτήρα σε κέντρα υπερβαρικής- καταδυτικής ιατρικής κ.α., ενώ το δεύτερο μέρος περιλαμβάνει πρακτική άσκηση σε πισίνα και θάλασσα, υποθαλάσσια έρευνα, δειγματοληψίες και αναλύσεις.

Τα μαθήματα του πρώτου μέρους θα πραγματοποιούνται δυο Παρασκευές το μήνα, από τις 20:30 έως τις 22:00, στο Κλειστό Γυμναστήριο Μοσχάτου (Μιαούλη 60). Λόγω των περιορισμένων θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για πληροφορίες και εγγραφές επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 2109407820.

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ