Εφημερίδα Κοινωνική

Ακόμα μια «βόλτα» του Άλλου Δρόμου στα στενά της Αμφιάλης

 Breaking News

Ακόμα μια «βόλτα» του Άλλου Δρόμου στα στενά της Αμφιάλης
30 Ιανουαρίου 2014

Το Σάββατο 25/1 το πρωί πραγματοποιήθηκε μια ακόμη επιτυχημένη και μαζική περιοδεία στους δρόμους του Κερατσινίου, από δεκάδες μέλη και φίλους της Δημοτικής Κίνησης »ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ» , τον επικεφαλής Χρήστο Βρεττάκο και τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Β΄ Πειραιά , Παναγιώτη Λαφαζάνη και Τζένη Βαμβακά.

«Ο κόσμος στην πόλη μας ανταποκρίνεται με ενδιαφέρον στο κάλεσμα του »ΑΛΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ» και συμμετέχει στο διάλογο για μια νέα ανατρεπτική πορεία στην τοπική αυτοδιοίκηση που προϋποθέτει τη συλλογικότητα με την άμεση συμμετοχή των πολιτών στη λήψη των αποφάσεων και αποκλείει όλους όσους υπηρέτησαν πιστά τις πολιτικές του δικομματισμού, της αναξιοκρατίας, της αδιαφάνειας, του πελατειακού κράτους, των μνημονίων και του Καλλικράτη.

Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να συμμετέχουν ενεργά στη διαμόρφωση ενός μοντέλου Διοίκησης κι ενός προγράμματος βγαλμένο μέσα από την κοινωνία που δοκιμάζεται , προτείνει κι αγωνίζεται . Ένα πρόγραμμα για την πόλη μας που θα βάζει στο επίκεντρο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του και θα έχει στόχο να δώσει στους κατοίκους της πόλης αυτής, μια πόλη ανθρώπινη για αυτούς και τις γενιές που έρχονται.», υποστηρίζουν τα μέλη του Άλλου Δρόμου.

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ