Εφημερίδα Κοινωνική

Αγία Βαρβάρα: Παρουσίαση του βιβλίου «Γυάλινος Χρόνος»

 Breaking News

Αγία Βαρβάρα: Παρουσίαση του βιβλίου «Γυάλινος Χρόνος»
25 Ιανουαρίου 2014

Στην κατάμεστη αίθουσα του Κέντρου Λόγου και Τέχνης του Δήμου Αγίας Βαρβάρας, έγινε, την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014, η παρουσίαση του βιβλίου «Γυάλινος Χρόνος» της συγγραφέως Πασχαλίας Τραυλού.

Η εκδήλωση αυτή έγινε στο πλαίσιο των συναντήσεων της Λέσχης Ανάγνωσης, ενώ η συμπολίτισσά μας και επίσης συγγραφέας Πένυ Παπαδάκη ανέλαβε να παρουσιάσει το βιβλίο στο κοινό και να διαβάσει αποσπάσματα.

Στις σελίδες του «Γυάλινου Χρόνου» αναπτύσσεται μία θεματολογία που έχει να κάνει με τη διαχείριση του χρόνου αλλά και με το εύθραυστο της ανθρώπινης ύπαρξης. Το κοινό παρακολούθησε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την παρουσίαση και στη συνέχεια είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με την κα.Τραυλού, δείχνοντάς της την αγάπη του και το θαυμασμό του.

Στο διάλογο μεταξύ της συγγραφέως και των παρευρισκόμενων κυριάρχησε, όπως ήταν λογικό, η ανάλυση των όσων αναγράφονται στον «Γυάλινο Χρόνο», αλλά παράλληλα η συζήτηση επεκτάθηκε και σε γενικότερα θέματα, όπως οι τεχνικές συγγραφής, οι πηγές έμπνευσης ενός δημιουργού, καθώς επίσης και το πώς η διαδικασία της ανάγνωσης μας κάνει να «ταξιδεύουμε» και να ταυτιζόμαστε με καταστάσεις.

«Ψυχογράφημα τόσο για τον συγγραφέα όσο και για τον αναγνώστη», χαρακτήρισε την όλη διαδικασία η κα. Τραυλού, η οποία στο τέλος της εκδήλωσης υπέγραψε αντίτυπα του βιβλίου της για το κοινό.

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ