Εφημερίδα Κοινωνική

Νέο κατάστημα Boutique Fa Cad’oro στην Γλυφάδα

 Breaking News

Νέο κατάστημα Boutique Fa Cad’oro στην Γλυφάδα
23 Δεκεμβρίου 2013

_MG_3906Η Fa cad’oro είναι μια εταιρεία, με πολυετή πορεία στο χώρο του κοσμήματος. Ξεχωρίζει ενεργά αφού σχεδιάζει, κατασκευάζει κοσμήματα για τα Boutique κοσμηματοπωλεία της
εντός και εκτός Ελλάδας, όπως επίσης και για γνωστά κοσμηματοπωλεία που συνεργάζεται σε όλη την Ελλάδα.

Η ομορφιά των σχεδίων της, η εξαιρετική ποιότητα του χρυσού και του λευκόχρυσου 18 καρατίων, ιδανικά συνδυασμένων με διαμάντια και πολύτιμους λίθους αποτελούν τα κύρια χαρακτηριστικά που προσφέρει το όνομα Fa cad’oro, αγγίζοντας τις καρδιές όλων.

_MG_3902Πρόσφατα εγκαινίασε στην καρδιά της Γλυφάδας ένα ακόμα πολυτελές Boutique κατάστημα Fa cad’oro, που δημιουργήθηκε για να ανταποκριθεί στις ανάγκες και την ουσιαστική και αξιόπιστη εξυπηρέτηση του κάθε πελάτη.

Στο νέο κατάστημα της Γλυφάδας θα βρείτε σχέδια που ανταποκρίνονται σε κάθε στυλ και περίσταση, αποτελούμενα από χρυσό 14Κ και 18Κ, διαμάντια και πολύτιμους λίθους.

_MG_3922

 

 

Οι συλλογές της Fa cad’oro είναι ό,τι πιο μοντέρνο και ό,τι πιο διαχρονικό, ενωμένες σε μια τέλεια αρμονία ομορφιάς και ποιότητας.

Επίσης, η Fa cad’oro είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος ιταλικών εταιρειών κοσμημάτων όπως Talento, Due Punti και Zoccai, τα σχέδια των οποίων θα βρείτε σε όλα τα Boutique καταστήματα.

 

Boutique κατάστημα Fa cad’oro στην Γλυφάδα:

Α. Μεταξά 27, Γλυφάδα

Τηλ:210.89.45.513

site: http://www.facadoro.com

 

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ