Εφημερίδα Κοινωνική

Μάνος Λοϊδης «Η Επαρχία υπήρξε μεγάλο σχολείο για μένα»

Μάνος Λοϊδης «Η Επαρχία υπήρξε μεγάλο σχολείο για μένα»
19 Δεκεμβρίου 2013

Συνέντευξη στην «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ»  (Εύη Τσολάκη)

Είναι ταλέντο και καλό παιδί. Είναι λαϊκός αλλά μπορεί να τραγουδήσει τα πάντα. Έχει το δικό του φάν κλάμπ, και είναι πολύ ερωτευμένος. Ο Μάνος Λοϊδης μιλάει για όλα και για αυτά που έρχονται σε μια συνέντευξη απολαυστική! Τον συναντήσαμε στον Πειραιά όπου και εμφανίζετε τον τελευταίο καιρό κάνοντας τα δικά του όνειρα με θέα το απέραντο γαλάζιο .. Απολαύστε τον !!

Πως ξεκίνησε το τραγούδι για εσένα; Όνειρο ζωής η απλά μπήκε στην ζωή σου;

Με τη μουσική είχα έρωτα από μικρό παιδί. Το τραγούδι επαγγελματικά προέκυψε στα 18 μου όταν έλαβα μέρος σ” ένα πανελλήνιο διαγωνισμό τραγουδιού όπου πήρα πολύ καλές κριτικές για την εμφάνιση μου και με πλησιάσανε κάποιοι άνθρωποι του χώρου.

Πολλά χρόνια τώρα σε συναντάμε σε διάφορα μαγαζιά. Ποια είναι η εμπειρία σου για αυτό;

Δούλευα από το 2002 και έως το 2009 κυρίως σε μαγαζιά της επαρχίας και σε συναυλίες με επώνυμους τραγουδιστές. Από το 2009 έως τώρα εμφανίζομαι ως επί το πλείστον στην Αθήνα. Από την εμπειρία μου η επαρχία υπήρξε μεγάλο σχολείο για μένα σε πολλά πράγματα και πιστεύω πως κάθε τραγουδιστής που σέβεται τον εαυτό του πρέπει να περάσει αυτό το στάδιο για να αντιμετωπίσει διαφορετικά κοινά και κυρίως να αποκτήσει άνεση στη σκηνή και να εμπλουτίσει το ρεπερτόριο του…Γιατί θεωρώ πως στην Αθήνα είναι πολύ πιο »light» τα πράγματα και πολλές ατέλειες καλύπτονται με διαφορετικούς τρόπους..

Έρωτας υπάρχει; Εμπνέεσαι από αυτό; Δημιουργείς όταν είσαι ερωτευμένος;

Έρωτας υπάρχει, είμαι πολύ καλά δόξα τω Θεό. Σίγουρα με εμπνέει αυτό το συναίσθημα καθημερινά και με κάνει να ατενίζω τη ζωή πιο όμορφα. Θεωρώ πάντως πως τα μεγαλύτερα τραγούδια γράφονται μετά από χωρισμούς…Μακριά από μένα βέβαια…

Δισκογραφικά ετοιμάζεις κάτι μετά το τελευταία σου επιτυχία 7 θανάσιμα αμαρτήματα; Οι πληροφορίες μου λένε πως ετοιμάζεις κάτι πολύ καλό… Πότε θα το δούμε;

Είμαι σε συζητήσεις και πιστεύω πως το πρώτο εξάμηνο του 2014 μετά τα »7 Θανάσιμα αμαρτήματα» δισκογραφικά θα υπάρξει ακόμα ένα τραγούδι που θα στηριχτεί πολύ και πιστεύω να αγαπηθεί από τον κόσμο..

Θα κάνεις μια ευχή στον κόσμο που σε διαβάζει;

Κλείνοντας θέλω να ευχηθώ σε όλο το κόσμο υγεία, που είναι και το κυριότερο, και εύχομαι γρήγορα να ξημερώσουν καλύτερες μέρες για όλους μας… Σας ευχαριστώ από καρδιάς γι” αυτή τη συνέντευξη και σας περιμένω από κοντά να το κάψουμε και να διασκεδάσουμε μέχρι τελικής πτώσης…Πολλές επιτυχίες και στην εφημερίδα σας και σε ευχαριστώ πολύ Εύη μου για αυτή την όμορφη συνέντευξη!

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ