Εφημερίδα Κοινωνική

Λάμψη αστέρων στον Ποδοσφαιρικό Αγώνα ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Λάμψη αστέρων στον Ποδοσφαιρικό Αγώνα ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
19 Δεκεμβρίου 2013

Τεράστια επιτυχία σημείωσε ο Ποδοσφαιρικός αγώνας των βετεράνων Ποδοσφαιριστών του ιστορικού Εθνικού Πειραιώς με την ποδοσφαιρική ομάδα του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων “CLUB FOR UNESCO PIR.” – “STAR FC” που διεξήχθη τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013 στις εγκαταστάσεις του STAR FOOTBALL CLUB στην Παραλία της Βούλας.

 

Πολλοί επίσημοι και πλήθος κόσμου παρέστησαν στο τελετουργικό πριν την έναρξη του αγώνα που κατά την διάρκειά του όπου θαύμασαν τις μεγάλες μορφές του παρελθόντος. Ο Διευθυντής Αθλητισμού του Ομίλου και Γενικός Γραμματέας των Βετεράνων του Ολυμπιακού κ. Αντώνης Γλύκας καλωσόρισε τους επισκέπτες και τους Ποδοσφαιριστές και ευχήθηκε να δούμε σύντομα τον Εθνικό στην Α’ Εθνική Κατηγορία (Super League). Ακολούθως, έδωσε τον λόγο στον Πρόεδρο του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Αντιπρόεδρο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων και Κέντρων της UNESCO (WFUCA) για την Ευρώπη και την Βόρεια Αμερική κ. Ιωάννη Μαρωνίτη ο οποίος καλωσόρισε τους παρισταμένους και είπε ότι ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων θα είναι δίπλα στον ιστορικό Εθνικό Πειραιώς. Εν συνεχεία, οι κύριοι Ι. Μαρωνίτης και Α. Γλύκας τίμησαν με τις επίσημες πλακέτες του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων, τον Πρόεδρο του Εθνικού Πειραιώς κ. Αλέξη Αγγελόπουλο, τον Αντιπρόεδρο κ. Δημήτρη Κολοβό, τον Πρόεδρο του Συνδέσμου των Βετεράνων Ποδοσφαιριστών κ. Ανδρέα Αντωνάτο, τον Σύνδεσμο Βετεράνων Ποδοσφαιριστών καθώς και τον σπουδαίο φίλαθλο, τον πασίγνωστο Εθνικάρα κ. Γιάννη Ματντζουράνη.

Επίσης, το Star Football Club τίμησε με πλακέτες που απένειμαν ο γνωστός τραγουδιστής Λευτέρης Πανταζής και ο βετεράνος Ποδοσφαιριστής Σωτήρης Γεωργουδάκης, τον Σύνδεσμο των Βετεράνων του Εθνικού Πειραιώς και τον Εθνικάρα Γιάννη Μαντζουράνη. Επίσης, ο κ. Ι. Μαρωνίτης και ο κ. Α. Γλύκας ετίμησαν τον Πειραιώτη Ποδοσφαιριστή Αντώνη Θωμόγλου και του ευχήθηκαν καλή επάνοδο στα γήπεδα μετά τον τραυματισμό που υπέσθη σε αγώνα. Πριν την έναρξη του αγώνα ανεκρούσθη ο Εθνικός μας Ύμνος ενώ μεταξύ των επισήμων ήταν ο Λευτέρης Πανταζής, οι πρώην Πρόεδροι του Εθνικού Μάκης Ζουμπουλίδης και Παύλος Παπαντωνίου, ο Διευθυντής του Star FC Παναγιώτης Γκουγκουλίδης, η κα Άντζυ Αποστόλου, οι κύριοι Νίκος Στριμπέλης, Τότης Φυλακούρης, Σπύρος Κώστογλου, Βασίλης Κρητικός, Γιάννης Κατσικογιάννης, Μάρκος Βαζαίος κα.

Με τον Εθνικό που Προπονητής ήταν ο Πέτρος Ζερβουδάκης αγωνίστηκαν, Μουκέας, Καψής, Γεωργάρας, Ποπιέλα, Μπατσινίλας, Χαραλαμπόπουλος, Τσιμπάκης, Ντρέλιας, Π. Κατσικογιάννης, Ιωακειμίδης, Κατικαρίδης, Βιντζιλέος, Μέλλος, Τόλης Δημόπουλος, Σπύρος Δημόπουλος, Δημητσάνος, Πετράκης, Πουρπουτίδης, Ξανθόπουλος, Σεραφείδης, Κωνσταντακόπουλος, Βαζαίος, Κουμιώτης, Σαμιόγλου. Με την Ομάδα του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων “CLUB FOR UNESCO PIR.” – “STAR FC” που Προπονητές ήταν οι Αντώνης Γλύκας και Δημήτρης Σαρρής, αγωνίσθηκαν οι Κοψαχείλης, Σιγάλας, Σιδέρης, Γ. Λάλας, Τσέβρετζης, Καλαμάρς, Καλύκας, Λουτσιάνο Ντε Σόουζα, Γεωργουδάκης, Ναλιτζής, Καλογερόπουλος, Σ. Λάλας, Γλύκας, Σαρρής, Οσμάν, Κεκές, Καπίρης, Αποστολόπουλος. Μετά τον αγώνα παρετέθη από την διοίκηση του Εθνικού επίσημη δεξίωση στην αίθουσα εκδηλώσεων του Star Football Club.

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ