Εφημερίδα Κοινωνική

Κοντά στα παιδιά της Στέγης «Ο Καλός Ποιμήν»

Κοντά στα παιδιά της Στέγης «Ο Καλός Ποιμήν»
23 Δεκεμβρίου 2013

Μέσα σε ένα κλίμα θαλπωρής και δυνατών συναισθημάτων, πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη γιορτή των 18 παιδιών που φιλοξενούνται στη Στέγη ο Καλός Ποιμήν της Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά, που εποπτεύεται από το Υπουργείο Δικαιοσύνης και βρίσκεται στα Καμίνια του Πειραιά.

853863Τα παιδιά συγκίνησαν με το θεατρικό έργο, τα τραγούδια και τα ποιήματα που παρουσίασαν. Η Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Μπλέτσα – Αρναούτη στην ομιλία της, ευχαρίστησε όλους τους χορηγούς, δωρητές και εθελοντές που συμβάλουν στην αναμόρφωση της Στέγης και τη λειτουργία της, προσφέροντας με ανιδιοτέλεια και γενναιοδωρία το κατά δύναμιν, ενώ κάλεσε και άλλους να ακολουθήσουν το ίδιο παράδειγμα αλληλεγγύης. Για να γίνει ο χώρος αντάξιος να φιλοξενεί παιδιά που αν και από πολύ νωρίς έγιναν ήρωες σε παραμύθια με δράκους, θα έχουν τα εφόδια για να χτίσουν ένα ευτυχισμένο μέλλον.

 

Παρόντες στη γιορτή ήταν: ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά κ. Χρήστου εκπροσωπώντας τον κ. Σγουρό, ο Διοικητής του «Μεταξά» κ. Νίκος Βλαχάκος, ο Διοικητής του «Τζανείου» κ. Χρ. Παπαχρήστος, Εκπρόσωπος του Δήμου Ασπροπύργου, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι Εφετών και Εφέτες Πειραιά, ο Επίτιμος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά κ. Παναγιώτης Κουβάτσος και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Σαράντος Ευσταθόπουλος και Κωνσταντίνος Διαβολάκης.

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ