Εφημερίδα Κοινωνική

ATELIER DE BEAUTE: Υψηλό επίπεδο σπουδών σε μια μεγάλη θεατρική σκηνή

ATELIER DE BEAUTE: Υψηλό επίπεδο σπουδών σε μια μεγάλη θεατρική σκηνή
20 Δεκεμβρίου 2013

datatype2datatype

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος DATA TYPE – ATELIER DE BEAUTE, ο Όμιλος με τα 76 Πανελλήνια και Διεθνή βραβεία, μετά από μία πολύ σημαντική διαδρομή 30 και πλέον χρόνων, δικαίως πρωταγωνιστεί σε όλα τα μεγάλα γεγονότα όπως αυτό των εγκαινίων του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ, στις 22 Οκτωβρίου 2013. Οι διοργανωτές εμπιστεύθηκαν για το μεγαλύτερο πολιτιστικό γεγονός της χρονιάς, τη DATA TYPE, αναθέτοντας το δύσκολο έργο της επιμέλειας του Μακιγιάζ και των Κομμώσεων των παραστάσεων των εγκαινίων, αλλά και άλλων παραστάσεων στη συνέχεια όπως «ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΒΙΟΛΙ». Οι σπουδαστές της ATELIER DE BEAUTE δημιούργησαν και παρουσίασαν το υψηλό επίπεδο σπουδών τους σε μια μεγάλη θεατρική σκηνή, δίπλα σε μορφές όπως, ο Φωκάς Ευαγγελινός, ο Γιάννης Μπέζος, ο Σταμάτης Φασουλής, ο Γιάννης Ζουγανέλης και πολλοί άλλοι.

datatype3Οι δράσεις του Εκπαιδευτικού Ομίλου συνεχίζονται σε όλα τα επίπεδα ενώ, η παρουσία του στα Διεθνή Επαγγελματικά συνέδρια (ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΜΟΡΦΙΑΣ, BEAUTY GREECE, BEAUTY MACEDONIA 2013 & CYPRUS BEAUTY SHOW), είναι εντυπωσιακή. Τέλος με μεγάλη επιτυχία διεξήχθησαν και φέτος τα μετεκπαιδευτικά σεμινάρια μακιγιάζ, σε Αθήνα, Δράμα και Θεσσαλονίκη, με διεθνούς φήμης make up artists, από τη Γαλλική σχολή ATELIER INTERNATIONAL DE MAQUILLAGE, η οποία έδωσε και τα διπλώματά της στους συμμετέχοντες.

 

Κύριο μέλημα της Προέδρου της DATA TYPE – ATELIER DE BEAUTE, Ευγενίας Μπαρμπαγιάννη, ενός ανθρώπου που ασχολείται ουσιαστικά, χρόνια τώρα με τα κοινά, ήταν και είναι πάντα οι νέοι άνθρωποι και η επαγγελματική τους σταδιοδρομία. Για το λόγο αυτό μέσα από τα εκπαιδευτήριά της προετοιμάζει τους αυριανούς επαγγελματίες δίνοντάς τους τα απαραίτητα εφόδια και τις επιπλέον γνώσεις που χρειάζονται για τις ανταγωνιστικές και δύσκολες συνθήκες της σημερινής αγοράς. Παράλληλα μέσα από τις σχολές του Εκπαιδευτικού Ομίλου εξασφαλίζει θέσεις εργασίας σε τουλάχιστον 100 οικογένειες.


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ